Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rob thomas Songtekst: wonderful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rob thomas - wonderful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wonderful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rob thomas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rob thomas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wonderful .

Origineel

Look at me I'm made of wonderful, wonderful I'm all easy breath and steady Walk, steady walking But underneath I'm barely moving, no Its like I'm nothing All the ways they had to make Me smile and then they go and break me Wait, I think I feel like hell Though I can't be myself And I can't be nobody else but if I could Would you love me then Would you love me then Would you love me then Look at me, I'm made of Wonderful, it's terrible I'm all easy come and easy go As far as you know But underneath, man, I'm just killing time I guess I'm past my prime And now I'm overrated, Overdressed, and overstated Wait, I think I feel like hell Though I can't be myself And I can't be nobody else but if I could Would you love me then Would you love me then Would you love me then If I put my hands up, put your hands up If I fall down If I lose my place And I don't know just where I'm supposed to go If you'll be there when I wake Would you love me then? And I come home tired And I come home late Everybody wants me So I give it away I'm a wanted man I'm a wanted man I'm a wanted man I'm a wanted man Would you love me then Would you love me then Would you love me then

 

Vertaling

Kijk naar mij, ik ben gemaakt van prachtig, prachtig I'm all easy breath and steady Walk, steady walking Maar daaronder beweeg ik nauwelijks, nee Het is alsof ik niets ben Al de manieren die ze hadden om Me laten lachen en dan gaan ze en breken me Wacht, ik denk dat ik me als de hel voel Hoewel ik mezelf niet kan zijn En ik kan niemand anders zijn, maar als ik het kon Zou je dan van me houden Zou je dan van me houden Zou je dan van me houden Kijk naar mij, ik ben gemaakt van Wonderful, it's terrible Ik ben een makkelijk komen en gaan Zover je weet Maar daaronder, man, ben ik gewoon de tijd aan het doden Ik denk dat ik over mijn hoogtepunt heen ben En nu ben ik overschat, Overdressed, and overstated Wacht, ik denk dat ik me rot voel Hoewel ik mezelf niet kan zijn En ik kan niemand anders zijn, maar als ik dat kon Zou je dan van me houden Zou je dan van me houden Zou je dan van me houden Als ik mijn handen omhoog doe, doe dan je handen omhoog If I fall down Als ik mijn plaats verlies En ik niet weet waar ik heen moet Als jij er bent als ik wakker word Zou je dan van me houden? En ik kom moe thuis En ik kom laat thuis Iedereen wil me So I give it away Ik ben een gezocht man Ik ben een gezocht man Ik ben een gezochte man I'm a wanted man Zou je dan van me houden Zou je dan van me houden Zou je dan van me houden