Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rob zombie Songtekst: girl on fire [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rob zombie - girl on fire [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van girl on fire [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rob zombie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rob zombie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals girl on fire [#] .

Origineel

Yeah, I am the super-eye A blackened dream a golden eye Trapped in a fantasy A silent clown, a villain see Mongrels of pinball filth Electric shrines to boogey tilt Dying is to get her way Get it, get it, she want it, she want it Yeah, she's on fire That girl's on fire Burn me up, burn me up She's on fire That girl's on fire Burn me up, burn me up Yeah, get going under ground A raven hood a blanket sound (Save?) thee and aggravate A ravaging, a frozen slate Time square in outer space I kick the move right in your face Satanic fantasies Get it, she want it She's on fire That girl's on fire Burn me up, burn me up She's on fire That girl's on fire Burn me up, burn me up He is a megaman A electric spark a desperate man Track down to run away Live to kill another day Mongrels of pinball filth Electric shrines to boogey tilt Dying is to get her way Get it she want it She's on fire That girl's on fire Burn me up, burn me up (x4)

 

Vertaling

Ja, ik ben het super-oog Een zwartgeblakerde droom een gouden oog Gevangen in een fantasie Een stille clown, een schurk zien Mongolen van flipperkast vuiligheid Elektrische heiligdommen voor boogey tilt Sterven is om haar zin te krijgen Krijg het, krijg het, ze wil het, ze wil het Yeah, she's on fire That girl's on fire Brand me op, brand me op Ze staat in brand That girl's on fire Brand me op, brand me op Yeah, get going under ground A raven hood a blanket sound (Red?) u en vererger Een ravage, een bevroren lei Time square in outer space Ik schop de beweging recht in je gezicht Satanische fantasieën Krijg het, ze wil het Ze staat in brand That girl's on fire Brand me op, brand me op She's on fire That girl's on fire Brand me op, brand me op Hij is een megaman Een elektrische vonk een wanhopige man Opsporen om weg te rennen Leven om een andere dag te doden Mongolen van flipperkast vuiligheid Elektrische heiligdommen aan boogey tilt Sterven is om haar zin te krijgen Krijg het ze wil het She's on fire That girl's on fire Brand me op, brand me op (x4)