Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rob zombie Songtekst: michael

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rob zombie - michael ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van michael? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rob zombie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rob zombie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals michael .

Origineel

Deborah Myers "Halloween is coming, you have to get ready. We are counting on you to bring us home this year." Michael Myers "I won't let you down." Deborah Myers "I know you won't, baby." A white horse, ride on, a bloody sky Murder on my face and death in my eyes Tomb inside my head, the hell I'm forced to live I gave you all pain that I had to give Now I'm coming home Sister, why do I, do I want to kill you? I fall to my knees, please, I love you Mother why do I, do I want to kill you? I am your only son, the one - I love you I dream pitch black, sleep of misery A ghost across the mist, she come to set me free An angel in my world, now she has to bleed A river of blood, come back to me Now we're coming home Sister, why do I, do I want to kill you? I fall to my knees, please, I love you Mother why do I, do I want to kill you? I am your only son, the one - I love you I am your only son, the one, Michael Help me mama, please, please, Michael I only want to stay, a day, Michael See me as I fall, your all, Michael... Michael Myers "I love you mama." Deborah Myers "I love you too, Michael."

 

Vertaling

Deborah Myers "Halloween komt eraan, je moet je klaarmaken. We rekenen op jullie om ons dit jaar thuis te brengen." Michael Myers "Ik zal je niet teleurstellen." Deborah Myers "Ik weet dat je dat niet doet, schatje. Een wit paard, rij op, een bloederige lucht Moord op mijn gezicht en dood in mijn ogen Tombe in mijn hoofd, de hel waarin ik gedwongen ben te leven Ik gaf je alle pijn die ik te geven had Nu kom ik naar huis. Zuster, waarom wil ik, wil ik je vermoorden? Ik val op mijn knieën, alsjeblieft, ik hou van je. Moeder, waarom wil ik, wil ik je vermoorden? Ik ben je enige zoon, de enige - ik hou van je Ik droom pikzwart, slaap van ellende Een geest door de mist, ze komt om me te bevrijden Een engel in mijn wereld, nu moet ze bloeden Een rivier van bloed, kom terug naar mij Nu komen we thuis Zuster, waarom wil ik, wil ik je doden? Ik val op mijn knieën, alsjeblieft, ik hou van je Moeder, waarom wil ik, wil ik je vermoorden? Ik ben je enige zoon, de enige - ik hou van je Ik ben je enige zoon, de enige, Michael Help me mama, alsjeblieft, alsjeblieft, Michael Ik wil alleen maar blijven, een dag, Michael Zie me als ik val, je alles, Michael... Michael Myers "Ik hou van je mama." Deborah Myers "Ik hou ook van jou, Michael."