Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rob zombie Songtekst: never gonna stop

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rob zombie - never gonna stop ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never gonna stop? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rob zombie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rob zombie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never gonna stop .

Origineel

Use my body to keep you alive Yeah my durango number 95 Take me to the home kick boots and ultra live See heaven flash a horror show knock It nice and smooth step back and Watch it flow Yeah never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Yeah the devil ride A dinousour he paint the monster red So the blood don't stain the floor In out real savage show sorry As a shot came sickness watch it flow Yeah never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Scream if you want in cause I want more Scream if you want in cause I want more Yeah my durango number 95 Take me to the home kick boots ultra live See heaven flash a horror show knock it nice and smooth Step back and watch it flow Yeah never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Scream if you want in cause I want more Scream if you want in cause I want more

 

Vertaling

Gebruik mijn lichaam om jou in leven te houden Yeah my durango number 95 Take me to the home kick boots and ultra live See heaven flash a horror show knock It nice and smooth step back and Watch it flow Yeah never gonna stop me Never gonna stop Hou me nooit tegen Never gonna stop Hou me nooit tegen Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Yeah the devil ride A dinousour he paint the monster red Zodat het bloed de vloer niet bevlekt In onze echte woeste show sorry As a shot came sickness watch it flow Yeah never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Schreeuw als je erin wilt want ik wil meer Schreeuw als je erin wilt want ik wil meer Yeah my durango number 95 Take me to the home kick boots ultra live See heaven flash a horror show knock it nice and smooth Step back and watch it flow Yeah never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Never gonna stop me Never gonna stop Schreeuw als je erin wilt want ik wil meer Schreeuw als je erin wilt want ik wil meer