Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: robbie williams Songtekst: deceiving is believing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: robbie williams - deceiving is believing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deceiving is believing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van robbie williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van robbie williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deceiving is believing .

Origineel

I always have an alibi. And you allow me there. But tonight I have no concience. So what comes after that. You're coming down already. This howl wants see us through. Nothing I can change now. I've learnt to lie to you. . What happened to me. What happened to you. You were putting me on. I was leading you through. Lie to me. I always have a vision. That love would see us through. What's the point of wishing. When my dreams depend on you. Gonna needs a porter. Your friends can get around. And you can tell the story. On how I let you down. . Chorus. Deceiving Is Believing. Deceiving Is Believing. Deceiving Is Believing. Deceiving Is Believing. I'm much too young to be cynical. It's you that make me miserable. Can you tell a lie through a smile. In bed we're always deviant. And I'm the one who comes too late. This seems not inside of my mind my mind. I always have an alibi. And you allow me there. But tonight I have no concience. So what comes after that. Chorus. Lie to me. Lie to me. Deceiving Is Believing. Believing x 4. Believe.

 

Vertaling

Ik heb altijd een alibi. En jij laat me daar toe. Maar vanavond heb ik geen geweten. Dus wat komt daarna. Je komt al naar beneden. Dit gehuil wil ons erdoor krijgen. Ik kan er nu niets meer aan veranderen. Ik heb geleerd tegen je te liegen. . Wat er met me gebeurd is. Wat er met jou gebeurde. Je hield me voor de gek. Ik leidde je erdoor. Lieg tegen me. Ik heb altijd een visioen. Dat liefde ons er doorheen zou slepen. Wat is het nut van wensen. Als mijn dromen van jou afhangen. Gonna heeft een kruier nodig. Je vrienden kunnen rondkomen. En jij kan het verhaal vertellen. Over hoe ik je in de steek liet. . Refrein. Bedriegen is geloven. Bedriegen is geloven. Bedriegen is geloven. Bedriegen is geloven. Ik ben veel te jong om cynisch te zijn. Jij bent het die me ellendig maakt. Je kunt een leugen vertellen door een glimlach. In bed zijn we altijd afwijkend. En ik ben degene die te laat komt. Dit lijkt niet in mijn hoofd te zitten. Ik heb altijd een alibi. En jij laat me daar toe. Maar vanavond heb ik geen geweten. Dus wat komt er daarna. Refrein. Lieg tegen me. Lieg tegen mij. Bedriegen is geloven. Geloven x 4. Geloven.