Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: robert johnson Songtekst: me and the devil blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: robert johnson - me and the devil blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me and the devil blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van robert johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van robert johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me and the devil blues .

Origineel

Early this morning When you knocked upon my door Early this morning, ooh When you knocked upon my door And I said "hello Satan I believe it's time to go" Me and the Devil Was walkin' side-by-side Me and the Devil, ooh Was walking side-by-side I'm going to beat my woman Until I get satisfied She said "you don't see why That I will dog her 'round" Now baby you know you ain't doin' me right, now She say "you don't see why, hoo That I would dog her 'round" It must-a been that old evil spirit So deep down in the ground You may bury my body Down by the highway side Baby, I don't care where you bury my body when I'm dead and gone You may bury my body, hoo Down by the highway side So my old evil spirit Can get a Greyhound bus and ride

 

Vertaling

Vanmorgen vroeg Toen je op mijn deur klopte Vanmorgen vroeg, ooh Toen je op mijn deur klopte En ik zei "hallo Satan Ik geloof dat het tijd is om te gaan. Me and the Devil Waren zij aan zij aan het wandelen Ik en de duivel, ooh Waren zij aan zij aan het lopen I'm going to beat my woman Until I get satisfied She said "you don't see why That I will dog her 'round" Nu baby je weet dat je me niet goed doet, nu Ze zegt "je ziet niet waarom, hoo That I would dog her 'round" Het moet die oude kwade geest zijn Zo diep in de grond Je mag mijn lichaam begraven Aan de kant van de snelweg Schatje, het kan me niet schelen waar je mijn lichaam begraaft als ik dood en weg ben Je mag mijn lichaam begraven, hoo Beneden aan de kant van de snelweg Zodat mijn oude boze geest Kan een Greyhound bus nemen en rijden