Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roberta flack Songtekst: if i fell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roberta flack - if i fell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i fell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roberta flack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roberta flack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i fell .

Origineel

If I fell in love with you Would you promise to be true And help me understand Cos I've been in love before And I found that love was more Than just holding hands If I give my heart to you I must be sure From the very start That you would love me more than her If I trust in you oh please Don't run and hide If I love you too oh please Don't hurt my pride like her Cos I couldn't stand the pain And I would be sad if our new love was in vain So I hope you see that I Would love to love you And that she will cry When she learns we are two Cos I couldn't stand the pain And I would be sad if our new love was in vain So I hope you see that I Would love to love you And that she will cry When she learns we are two If I fell in love with you

 

Vertaling

Als ik verliefd op je zou worden Zou je beloven trouw te zijn En me helpen te begrijpen Want ik ben al eerder verliefd geweest En ik ontdekte dat liefde meer was dan alleen handen vasthouden Als ik mijn hart aan jou geef moet ik er zeker van zijn Vanaf het allereerste begin Dat je meer van mij houdt dan van haar Als ik op jou vertrouw, oh alsjeblieft Loop niet weg en verstop je niet Als ik ook van jou hou, oh alsjeblieft Kwets mijn trots niet zoals zij Want ik zou de pijn niet kunnen verdragen En ik zou verdrietig zijn als onze nieuwe liefde tevergeefs was Dus ik hoop dat je ziet dat ik graag van je zou houden En dat ze zal huilen Als ze erachter komt dat we met z'n tweeën zijn Want ik zou de pijn niet kunnen verdragen En ik zou verdrietig zijn als onze nieuwe liefde tevergeefs was Dus ik hoop dat je ziet dat ik graag van je zou houden En dat ze zal huilen Als ze hoort dat we met z'n tweeën zijn Als ik verliefd op je werd