Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roberta flack Songtekst: where is the love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roberta flack - where is the love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where is the love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roberta flack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roberta flack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where is the love .

Origineel

Where is the love (where is the love) Where is the love (where is the love) Where is the love (where is the love) Where is the love Where is the love you said you'd give to me Soon as you were free Will it ever be Where is the love? You told me that you didn't love him And you were gonna say goodbye But if you really didn't mean it Why did you have to lie? Where is the love you said was mine all mine Till the end of time Was it just a lie Where is the love If you had had a sudden change of heart I wish that you would tell me so Don't leave me hanging on to promises You've got to let me know Oh, how I wish I'd never met you I guess it must have been my fate To fall in love with someone else's love All I can do is wait (That's all I can do, yeah yeah yeah) Where is the love (where is the love) Where is the love (where is the love) Where is the love (where is the love) Where is the love (where is the love) Where is the love (where is the love) Where is the love (where is the love) Where is the love (where is the love) Where is the love (where is the love) Where is the love (where is the love)

 

Vertaling

Waar is de liefde (waar is de liefde) Waar is de liefde (waar is de liefde) Waar is de liefde (waar is de liefde) Waar is de liefde Waar is de liefde waarvan je zei dat je die aan mij zou geven Zodra je vrij was Zal het ooit zijn Waar is de liefde? Je zei me dat je niet van hem hield En dat je afscheid zou nemen Maar als je het echt niet meende Waarom moest je liegen? Waar is de liefde waarvan je zei dat die van mij was, helemaal van mij Tot het einde der tijden Was het maar een leugen Where is the love Als je een plotselinge verandering van hart had gehad Ik wou dat je me dat zou vertellen Laat me niet hangen op beloften Je moet het me laten weten Oh, hoe ik wens dat ik je nooit ontmoet had Ik denk dat het mijn lot moet zijn geweest Om verliefd te worden op de liefde van iemand anders Alles wat ik kan doen is wachten (That's all I can do, yeah yeah yeah) Where is the love (Where is the love) Waar is de liefde (waar is de liefde) Waar is de liefde (waar is de liefde) Waar is de liefde (waar is de liefde) Waar is de liefde (waar is de liefde) Waar is de liefde (waar is de liefde) Waar is de liefde (waar is de liefde) Waar is de liefde (waar is de liefde) Where is the love (where is the love)