Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roberta miranda Songtekst: anel brilhante

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roberta miranda - anel brilhante ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anel brilhante? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roberta miranda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roberta miranda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anel brilhante .

Origineel

Roberta Miranda - Anel Brilhante. Você, um mal necessário. Escuro ou claro. O certo talvez. Quando penso em você conto até três. Me dá um frio. O frio da paixão. Você, a gota de orvalho. Um pouco indecente. Ah fez-me enlouquecer. Um vulcão dentro de mim a explodir. Me dá um tempo. Prá eu me refazer. No momento que o horizonte me acolher. Vou buscar as flores. Se voltar é prá ficar de vez em ebulição. Paixão não combina com razão. Tá tudo aí em mim prá explodir. Se não voltar. Eu vou quebrar a cara por aí. Anel brilhante, meu sonho criança. Oh vida que dá tudo e retira

 

Vertaling

Roberta Miranda - Shiny Ring. Jij, een noodzakelijk kwaad. Donker of licht. De juiste misschien. Als ik aan je denk, tel ik tot drie. Het geeft me een rilling. De kilte van passie. Jij, de dauwdruppel. Een beetje onfatsoenlijk. Ah je hebt me gek gemaakt Een vulkaan in me die explodeert. Geef me wat tijd. Zodat ik mezelf opnieuw kan maken Het moment dat de horizon me verwelkomt Ik haal de bloemen. Als ik terugkom, is het om voorgoed aan de kook te blijven. Passie gaat niet samen met verstand. Het zit allemaal in me om te ontploffen. Als ik niet terugkom. Ik zal mijn gezicht daar breken. Glimmende ring, mijn kinderdroom. Oh leven dat geeft en neemt