Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roberta miranda Songtekst: pele de amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roberta miranda - pele de amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pele de amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roberta miranda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roberta miranda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pele de amor .

Origineel

Eu ando com os nervos à flor-da-pele. Ando com a pele meio flor. Eu ando com a pele tão carente. Pele de amor. Eu ando um pouco tao desconsertada. Qual bicho acoado pra voar. Mas ando com o coração quebrado. Medo de amar. Eu ando por aí. Um pouco perdida. No meio da noite. Conversando com o coração. Descobrindo flores. Pra te dar paixão. Vem, deixa esse amor fluir. Vem que eu preciso ir. Ao encontro de você. Vem, faz o coração bater. Vem me amar pra valer. Que te amo além de mim. Vem, deixa esse amor fluir. Vem que eu preciso ir. Ao encontro de você. Vem, faz o coração bater. Vem me amar pra valer. Que te amo além de mim. Eu sonho com um amor adolescente. Que ao tocar a gente faz tremer. Preciso deste frio na barriga. Quem é você?. Que me tirou o chão. Me jogou nas nuvens. Nuvem da paixão. Conversando com o coração. Me abri pra vida. Só pra te sonhar. Vem, deixa esse amor fluir. Vem que eu preciso ir. Ao encontro de você. Vem, faz o coração bater. Vem me amar pra valer. Que te amo além de mim. Vem, deixa esse amor fluir. Vem que eu preciso ir. Ao encontro de você. Vem, faz o coração bater. Vem me amar pra valer. Que te amo além de mim.. By JONASLO

 

Vertaling

Ik heb de zenuwen. Mijn huid is helemaal rood. Ik heb zo'n behoeftige huid. Huid van de liefde. Ik ben een beetje troosteloos. Ik ben als een dier dat klaar is om te vliegen. Maar mijn hart is gebroken. Bang om lief te hebben. Ik loop rond. een beetje verloren In het midden van de nacht Praten tegen mijn hart Bloemen ontdekken Om je passie te geven. Kom, laat deze liefde stromen. Kom, ik moet gaan. Om jou te ontmoeten. Kom, laat mijn hart kloppen. Kom, hou echt van me. Dat ik meer van je hou dan van mezelf. Kom, laat deze liefde stromen. Kom, ik moet gaan. Om jou te ontmoeten. Kom, laat mijn hart kloppen. Kom, hou echt van me. Ik hou meer van je dan van mezelf. Ik droom van een tienerliefde. Dat ons aanraken ons doet beven. Ik heb die vlinders in mijn buik nodig. Wie ben jij? Die me van de grond heeft gehaald. gooide me in de wolken. Wolk van passie. Praten tegen mijn hart. Ik stelde me open voor het leven. Alleen om van jou te dromen. Kom, laat deze liefde stromen. Kom, ik moet gaan. Om jou te ontmoeten. Kom, laat mijn hart kloppen. Kom, hou echt van me. Dat ik meer van je hou dan van mezelf. Kom, laat deze liefde stromen. Kom, ik moet gaan. Om jou te ontmoeten. Kom, laat mijn hart kloppen. Kom echt van me houden. Ik hou meer van je dan van mezelf. Door JONASLO