Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roberto ribeiro Songtekst: quando o sol raiar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roberto ribeiro - quando o sol raiar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quando o sol raiar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roberto ribeiro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roberto ribeiro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quando o sol raiar .

Origineel

ADEUS. NÃO POSSO ENTENDER OS SOFRIMENTOS MEUS. E O MEU CORAÇÃO DIZ QUE EU NÃO DEVO FICAR. DIZ QUE EU DEVO PARTIR. PARA NÃO PENAR. ADEUS. NÃO POSSO MUDAR OS SENTIMENTOS TEUS. E O MEU CORAÇÃO DIZ QUE EU NEM DEVO. TENTAR. DIZ QUE EU DEVO PARTIR QUANDO O SOL RAIAR. ENTÃO QUE SEJA EM PAZ. JÁ NÃO DÁ MAIS. MELHOR É SEPARAR. A VIDA É CHEIA DE SABEDORIA. QUERENDO QUE EU VÁ ME EMBORA. VENDO A AURORA NA BARRA DO DIA. ADEUS. NÃO POSSO ENTENDER.... (de novo)

 

Vertaling

ADEUS. IK KAN MIJN LIJDEN NIET BEGRIJPEN. EN MIJN HART ZEGT DAT IK NIET MOET BLIJVEN. HET ZEGT DAT IK MOET VERTREKKEN. OM NIET TE LIJDEN. ADEUS. IK KAN JE GEVOELENS NIET VERANDEREN. EN MIJN HART ZEGT DAT IK NIET EENS PROBEER. ZEGT DAT IK MOET VERTREKKEN ALS DE ZON OPKOMT. LAAT HET DAN IN VREDE ZIJN. IK KAN HET NIET MEER. IS HET BETER OM TE SCHEIDEN. HET LEVEN IS VOL WIJSHEID. DIE WIL DAT IK VERTREK. HET ZIEN VAN DE DAGERAAD IN DE BAR VAN DE DAG. ADEUS. IK KAN HET NIET BEGRIJPEN .... (alweer)