Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roberto ribeiro Songtekst: todo menino é um rei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roberto ribeiro - todo menino é um rei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van todo menino é um rei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roberto ribeiro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roberto ribeiro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals todo menino é um rei .

Origineel

Todo menino é um rei. Eu também já fui rei. Mas quá... despertei. Por cima do mar (da ilusão). Eu naveguei (só em vão). Não encontrei. O amor que eu eu sonhei. Nos meus tempos de menino. Porém menino sonha demais. Menino sonha com coisas. Que a gente cresce e não vê jamais. Todo menino é um rei. Eu também já fui rei. Mas quá... despertei. A vida que eu sonhei. No tempo que eu era só. Nada mais do que menino. Menino pensando só. No reino do amanhã. Na deusa do amor maior. Nas caminhadas sem pedras. No rumo sem ter um nó.

 

Vertaling

Elke jongen is een koning. Ik was vroeger ook een koning. Maar wanneer... Ik werd wakker. Over de zee (van illusie) Ik zeilde (alleen tevergeefs). Ik heb niet gevonden De liefde waar ik van droomde In mijn jongensjaren. Maar jongens dromen te veel. Een jongen droomt van dingen Dat we opgroeien en nooit zien. Elke jongen is een koning. Ik was vroeger ook een koning. Maar wanneer... Ik werd wakker. Het leven waar ik van droomde. Toen ik nog maar net was. Niets meer dan een jongen. Een jongen die alleen maar denkt. In het koninkrijk van morgen. In de godin van een grotere liefde. In de wandelingen zonder stenen. In het parcours zonder een knoop.