Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Robin SchulZ Songtekst: OK

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Robin SchulZ - OK ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van OK? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Robin SchulZ! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Robin SchulZ en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals OK .

Origineel

Verse 1] I really need you I really need your love right now I'm fading fast Not gonna last I'm really stupid I'm burning up, I'm going down I win it back Don't even ask [Pre-Chorus] When I found myself in the middle, in the middle, in the middle Could you love me more, just a little, just a little Overcomplicate when it's simple, when it's simple, when it's simple Would you love me more, just a little [Chorus] So tell me now When every star falls from the sky And every last heart in the world breaks Oh hold me now When every ship is going down I don't feel nothing when I hear you say [Post-Chorus] It's gonna be OK It's gonna be OK It's gonna be OK It's gonna be OK [Verse 2] I'm really sorry Sorry I dragged you into this I only think, that's all it is The way you love me The way you love me 'til the end The way you love me Oh yeah, it makes me king again [Pre-Chorus] When I found myself in the middle, in the middle, in the middle Could you love me more, just a little, just a little Overcomplicate when it's simple, when it's simple, when it's simple Would you love me more, just a little [Chorus] So tell me now When every star falls from the sky And every last heart in the world breaks Oh hold me now When every ship is going down I don't feel nothing when I hear you say [Post-Chorus] It's gonna be OK It's gonna be OK It's gonna be OK It's gonna be OK [Bridge] It's gonna be OK It's gonna be OK It's gonna be OK It's gonna be OK [Post-Chorus] It's gonna be OK It's gonna be OK It's gonna be OK It's gonna be OK It's gonna be OK [Outro] When every ship is going down I don't feel nothing when I hear you say It's gonna be OK

 

Vertaling

Vers 1] ik heb je echt nodig Ik heb je liefde nu echt nodig Ik vervaag snel Het zal niet duren Ik ben echt stom Ik brand op, ik ga naar beneden Ik win het terug Vraag het niet eens [Pre refrein] Toen ik mezelf in het midden, in het midden, in het midden bevond Kun je meer van me houden, gewoon een beetje, maar een beetje Overcomplicate wanneer het eenvoudig is, wanneer het simpel is, wanneer het simpel is Zou je meer van me houden, gewoon een beetje [Koor] Vertel me nu nu Wanneer elke ster uit de lucht valt En elk laatste hart in de wereld breekt Oh hou me nu vast Wanneer elk schip naar beneden gaat Ik voel niets als ik je hoor zeggen [Post-Chorus] Het komt goed Het komt goed Het komt goed Het komt goed [Vers 2] het spijt me heel erg Sorry, ik heb je hierin gesleept Ik denk alleen, dat is alles De manier waarop je van me houdt De manier waarop je van me houdt 'tot het einde De manier waarop je van me houdt Oh ja, het maakt mij weer koning [Pre refrein] Toen ik mezelf in het midden, in het midden, in het midden bevond Kun je meer van me houden, gewoon een beetje, maar een beetje Overcomplicate wanneer het eenvoudig is, wanneer het simpel is, wanneer het simpel is Zou je meer van me houden, gewoon een beetje [Koor] Vertel me nu nu Wanneer elke ster uit de lucht valt En elk laatste hart in de wereld breekt Oh hou me nu vast Wanneer elk schip naar beneden gaat Ik voel niets als ik je hoor zeggen [Post-Chorus] Het komt goed Het komt goed Het komt goed Het komt goed [Brug] Het komt goed Het komt goed Het komt goed Het komt goed [Post-Chorus] Het komt goed Het komt goed Het komt goed Het komt goed Het komt goed [Outro] Wanneer elk schip naar beneden gaat Ik voel niets als ik je hoor zeggen Het komt goed