Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rockabye baby! Songtekst: parabola

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rockabye baby! - parabola ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van parabola? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rockabye baby!! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rockabye baby! en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals parabola .

Origineel

We barely remember, who or what came before this precious moment We are choosing to be here, right now. Hold on, stay inside... This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion Alive... I... In this holy reality, in this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion Twirling 'round with this familiar parable Spinning, weaving 'round each new experience Recognize this as a holy gift and celebrate this Chance to be alive and breathing A chance to be alive and breathing This body holding me reminds me of my own mortality Embrace this moment. Remember; we are eternal All this pain is an illusion

 

Vertaling

We herinneren ons nauwelijks, wie of wat er voor dit kostbare moment kwam We kiezen ervoor om hier te zijn, op dit moment. Hou vol, blijf binnen... Deze heilige realiteit, deze heilige ervaring. Kiezen om hier te zijn in... dit lichaam. Dit lichaam dat mij vasthoudt. Wees mijn herinnering hier dat ik niet alleen ben in Dit lichaam, dit lichaam dat me vasthoudt, eeuwig voelen dat al deze pijn een illusie is Levend... I... In deze heilige realiteit, in deze heilige ervaring. Ik kies ervoor om hier te zijn in... dit lichaam. Dit lichaam dat mij vasthoudt. Wees mijn herinnering hier dat ik niet alleen ben in Dit lichaam, dit lichaam dat mij vasthoudt, eeuwig voelen dat al deze pijn een illusie is Ronddraaien met deze bekende gelijkenis Spinnend, wevend rond elke nieuwe ervaring Erken dit als een heilig geschenk en vier deze De kans om te leven en te ademen Een kans om te leven en te ademen Dit lichaam dat me vasthoudt herinnert me aan mijn eigen sterfelijkheid Omarm dit moment. Onthoud; we zijn eeuwig Al deze pijn is een illusie