Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rod stewart Songtekst: do ya think i’m sexy (45 version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rod stewart - do ya think i’m sexy (45 version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do ya think i’m sexy (45 version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rod stewart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rod stewart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do ya think i’m sexy (45 version) .

Origineel

Surely, sugar, hmm Ooh-ooh-ooh-ooh She sits alone, waiting for suggestions He's so nervous, avoiding all her questions His lips are dry, her heart is gently pounding Don't you just know exactly what they're thinking? "If you want my body and you think I'm sexy Come on, sugar, let me know" "If you really need me, just reach out and touch me Come on, honey, tell me so Tell me so, baby" He's acting shy, looking for an answer "Come on, honey, let's spend the night together" "Now hold on a minute before we go much further Give me a dime so I can phone my mother" They catch a cab to his high-rise apartment At last he can tell her exactly what his heart meant "If you want my body and you think I'm sexy Come on, honey, tell me so" "If you really need me, just reach out and touch me Come on, sugar, let me know" Ooh His heart's beating like a drum 'Cause at last he's got this girl home "Relax, baby, now we're all alone" Ow They wake at dawn 'cause all the birds are singing Two total strangers, but that ain't what they're thinking Outside it's cold, misty, and it's raining They got each other, neither one's complaining He says, "I'm sorry, but I'm out of milk and coffee" "Never mind, sugar, we can watch the early movie" "If you want my body and you think I'm sexy Come on, sugar, let me know" "If you really need me, just reach out and touch me Come on, honey, tell me so" Ooh Sugar If you really need me, just reach out and touch me Come on, sugar, let me know If you really, really, really, really need me Just let me know Just reach out and touch me Hmm If you really want me, just reach out and touch me Come on, sugar, let me know If you really need me, j-just reach out and touch me Come on, sugar, let me know If you, if you, if you really need me Just come on and tell me so Mm-hmm Just reach out and tell me so

 

Vertaling

Zeker, suiker, hmm Ooh-ooh-ooh-ooh Ze zit alleen, wachtend op suggesties Hij is zo nerveus, ontwijkt al haar vragen Zijn lippen zijn droog, haar hart bonst zachtjes Weet je niet precies wat ze denken? "Als je mijn lichaam wilt en je denkt dat ik sexy ben Kom op, liefje, laat het me weten. "Als je me echt nodig hebt, reik dan uit en raak me aan Kom op, schatje, zeg het me Zeg het me, schatje" Hij doet verlegen, op zoek naar een antwoord "Kom op, schat, laten we de nacht samen doorbrengen" "Wacht even voor we verder gaan Geef me een dubbeltje zodat ik mijn moeder kan bellen." Ze nemen een taxi naar zijn hoogbouwflat. Eindelijk kan hij haar precies vertellen wat zijn hartje betekende. "Als je mijn lichaam wilt en je denkt dat ik sexy ben Kom op, schat, zeg het me dan. "Als je me echt nodig hebt, steek dan je hand uit en raak me aan Kom op, schatje, laat het me weten" Ooh Zijn hart klopt als een trommel "Want eindelijk heeft hij dit meisje thuis "Relax, baby, nu zijn we helemaal alleen" Ow Ze worden wakker bij zonsopgang, omdat alle vogels zingen Twee volslagen vreemden, maar dat is niet wat ze denken. Buiten is het koud, mistig, en het regent Ze hebben elkaar, geen van beiden klaagt Hij zegt: "Het spijt me, maar ik heb geen melk en koffie meer." "Geeft niet, liefje, we kunnen naar de vroege film kijken." "Als je mijn lichaam wilt en je denkt dat ik sexy ben Kom op, schat, laat het me weten. "Als je me echt nodig hebt, reik dan uit en raak me aan. Kom op, schat, zeg het me." Ooh Zoetje Als je me echt nodig hebt, reik dan uit en raak me aan Kom op, liefje, laat het me weten Als je me echt, echt, echt, echt nodig hebt Laat het me weten Steek je hand uit en raak me aan Hmm Als je me echt wilt, reik dan uit en raak me aan Kom op, liefje, laat het me weten Als je me echt nodig hebt, reik je hand uit en raak me aan Kom op, liefje, laat het me weten Als je, als je, als je me echt nodig hebt Kom op en zeg het me Mm-hmm Steek je hand uit en zeg het me