Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rod stewart Songtekst: don’t get around much anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rod stewart - don’t get around much anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t get around much anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rod stewart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rod stewart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t get around much anymore .

Origineel

Missed the Saturday dance Heard they crowded the floor Couldn't bear it without you Don't get around much anymore Thought I'd visit the club Got as far as the door They'd have asked me about you Don't get around much anymore Darling, I guess my mind's more at ease But nevertheless, why stir up old memories Been invited on dates I might have gone but what for It's awfully different without you Don't get around much anymore My darling, I guess my mind's more at ease But nevertheless, why stir up old memories Been invited on dates I might have gone but what for It's awfully different without you Don't get around much anymore Awfully different without you Don't get around much anymore

 

Vertaling

Ik miste de zaterdag dans Hoorde dat ze de vloer overvol hadden Kon het niet verdragen zonder jou Ik kom niet veel meer in de buurt Ik dacht, ik ga naar de club. Kwam tot aan de deur Ze zouden me naar je gevraagd hebben Ik ben niet veel meer in de buurt Lieverd, ik denk dat mijn gedachten meer op hun gemak zijn Maar toch, waarom oude herinneringen ophalen Ik ben uitgenodigd voor een afspraakje Ik zou misschien gegaan zijn, maar waarvoor Het is heel anders zonder jou Ik ben niet veel meer in de buurt Mijn schat, ik denk dat mijn geest meer op zijn gemak is Maar toch, waarom oude herinneringen ophalen Ben uitgenodigd op afspraakjes Ik ben misschien gegaan, maar waarvoor Het is heel anders zonder jou Ik kom niet veel meer in de buurt Vreselijk anders zonder jou Ik kom niet veel meer ergens