Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rod stewart Songtekst: i feel so good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rod stewart - i feel so good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i feel so good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rod stewart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rod stewart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i feel so good .

Origineel

(Willie Broonzy). All right, it's your turn to give something back so let's hear a couple of chords. Now where are ya ? Come on!. I got a letter, it come to me by mail. My baby's a-comin' home, I hope that she won't fail. Because I feel so good, I feel so good. You know I feel so good, feel like ballin' the jack. I drove into town to that old station, just to meet her old train. My baby said she's a-comin' home I hope that she won't fail. Because I feel so good, I feel so good. You know I feel so good, feel like ballin' the jack. Feel so good, I hope I always will. Feel just like I just got out of jail. Wherever I'm .... Because I feel so good, I feel so good.. You know I feel so good, feel like ballin' the jack. All right, I can see you. Let's have you. Are you with me up there?. Are you with me? Are you with me?. Feel so good, feel so good.. Oh I feel so good, ah yeah. I want you to 'uh, shout as loud as you can. 'Cause were going to try and record this so you'll know .... I feel so good,. Feel so good. Feel so good. Feel so good. So nice, so nice. So nice, so nice. So nice, so nice. Hmm-mmm-mmm-mmm. Hmm-mmm-mmm-mmm. Hmm-mmm-mmm-mmm. Wo-wo-wo-wo. Wo-wo-wo-wo. Wo-wo-wo-wo. Woh I feel so good, oh yeah. Let's hear you.. Feel, feel, feel, feel, feel so good. Feel, feel, feel, feel, feel so good. Feel, feel, feel, feel, feel so good. Feel, feel, feel, feel so good. Feel, feel, feel, feel, feel so good. Feel, feel, feel, feel, feel so good. You know I feel so good. Feel like ballin' the jack, hoo. You know I feel so good. Feel like ballin' the jack. You know I feel so good. Ooh-hoo. Thanks for waking up for us ....

 

Vertaling

(Willie Broonzy). Oké, het is jouw beurt om iets terug te doen, dus laat een paar akkoorden horen. Nu, waar ben je ? Kom op. Ik heb een brief, hij kwam per post. Mijn baby komt thuis, ik hoop dat ze niet zal falen. Want ik voel me zo goed, ik voel me zo goed. Weet je, ik voel me zo goed, ik heb zin om te spelen. Ik reed de stad in naar dat oude station, alleen maar om haar oude trein te ontmoeten. Mijn schatje zei dat ze naar huis komt. Ik hoop dat ze niet faalt. Want ik voel me zo goed, ik voel me zo goed. Weet je, ik voel me zo goed, ik heb zin om de bal te spelen. Ik voel me zo goed, ik hoop dat ik dat altijd zal doen. Het voelt net alsof ik net uit de gevangenis kom. Wherever I'm .... Omdat ik me zo goed voel, ik voel me zo goed... You know I feel so good, feel like ballin' the jack. Oké, ik kan je zien. Laten we jou nemen. Ben je met mij daarboven? Doe je met me mee? Doe je met me mee ? Voelt zo goed, voelt zo goed.. Oh ik voel me zo goed, ah ja. Ik wil dat je zo hard schreeuwt als je kan. Want we gaan proberen om dit op te nemen zodat je het weet .... Ik voel me zo goed. Voel me zo goed. Voel me zo goed. Voel me zo goed. Zo goed, zo goed. Zo goed, zo goed. Zo goed, zo goed. Hmm-mmm-mmm-mmm. Hmm-mmm-mmm-mmm. Hmm-mmm-mmm-mmm. Wo-wo-wo-wo. Wo-wo-wo-wo. Wo-wo-wo-wo. Woh ik voel me zo goed, oh yeah. Laat je horen.. Voel, voel, voel, voel je zo goed. Voel, voel, voel, voel, voel je zo goed. Voel, voel, voel, voel, voel je zo goed. Voel, voel, voel, voel je zo goed. Voel, voel, voel, voel, voel je zo goed. Voel, voel, voel, voel, voel je zo goed. Je weet dat ik me zo goed voel. Ik voel me als een bal, hoo. Je weet dat ik me zo goed voel. Ik voel me zo goed. Je weet dat ik me zo goed voel. Ooh-hoo. Bedankt dat je wakker bent geworden voor ons ....