Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rod stewart Songtekst: say it ain’t true

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rod stewart - say it ain’t true ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say it ain’t true? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rod stewart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rod stewart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say it ain’t true .

Origineel

[Verse 1] Look at all the problems That we've been through How can you tell me That there's somebody new I don't believe that I'm hearing this I don't really think that you're serious [Verse 2] Well you picked a fine time to hesitate See it my way I've nothing left You can take my heart but don't steal my pride Think it over before I'm pushed aside And tell me [Chorus] Say it ain't true That's all you gotta do, baby Say it ain't true [Verse 3] Well I thought this one was bound to last Together forever oh what a laugh It's going to hurt when I set you free I've been loving you too long You're a part of me [Chorus] So tell me Say it ain't true, Tell me baby Say it ain't true [Verse 4] Put yourself in my place for a little while Going out of fashion growing out of style No one to laugh with nobody to share No one to lean on nobody to care Nothing left but a memory I gave you my heart so stay with me And tell me [Chorus] Say it ain't true Say it ain't true Tell me baby Say it ain't true I love you baby I love you baby I just want to do right by you honey Wouldn't do you no wrong

 

Vertaling

[Verse 1] Kijk naar al de problemen That we've been through How can you tell me Dat er een nieuw iemand is Ik geloof niet dat ik dit hoor Ik denk niet echt dat je serieus bent [Verse 2] Nou, je hebt een goed moment uitgekozen om te aarzelen Zie het op mijn manier ik heb niets meer over Je kan mijn hart nemen maar steel niet mijn trots Denk erover na voordat ik aan de kant word geschoven En zeg me [refrein] Zeg dat het niet waar is Dat is alles wat je moet doen, baby Zeg dat het niet waar is [Verse 3] Well I thought this one was bound to last Together forever oh what a laugh It's going to hurt when I set you free I've been loving you too long Je bent een deel van mij [refrein] So tell me Zeg dat het niet waar is, Zeg het me schat Zeg dat het niet waar is [Verse 4] Put yourself in my place for a little while Going out of fashion growing out of style No one to laugh with nobody to share Niemand om op te leunen niemand om te geven Niets meer dan een herinnering Ik gaf je mijn hart dus blijf bij me en vertel me [Chorus] Say it ain't true Say it ain't true Tell me baby Say it ain't true Ik hou van je, schatje. I love you baby Ik wil het gewoon goed doen voor jou, schatje Wouldn't do you no wrong