Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rod stewart Songtekst: (you make me feel like) a natural man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rod stewart - (you make me feel like) a natural man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (you make me feel like) a natural man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rod stewart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rod stewart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (you make me feel like) a natural man .

Origineel

Looking out on the morning rain I used to feel so uninspired But when I knew I had to face another long, long day Girl I used to feel so tired Before the day I met you Life had been so unkind But you're the key to my peace of mind 'Cause you made me feel, you made me feel You made me feel like a natural man When my soul was in the lost and found You came along to claim it I didn't know, I didn't know just what was wrong with me 'Til your kiss helped me to name it Now I'm no longer doubtful of what I'm living for But if I make you happy I don't need to do more 'Cause you made me feel, you made me feel You made me feel like a natural man Oo baby, baby look what you have done to me Can't you see that you made me feel so good inside Don't you know that I just want to be Close to you, you made me feel so alive 'Cause you made me feel, you made me feel You made me feel like a natural man Baby I ain't doubtful of what I'm living for But if I make you happy I don't need to do more 'Cause you made me feel, you made me feel Well you made me feel like a natural man

 

Vertaling

Uitkijkend op de ochtendregen voelde ik me altijd zo ongeïnspireerd Maar toen ik wist dat ik weer een lange, lange dag voor de boeg had Meisje ik voelde me zo moe Voor de dag dat ik jou ontmoette Het leven was zo onvriendelijk Maar jij bent de sleutel tot mijn gemoedsrust Want jij liet me voelen, jij liet me voelen Je liet me voelen als een natuurlijke man When my soul was in the lost and found You came along to claim it I didn't know, I didn't know just what was wrong with me Tot jouw kus me hielp het te benoemen Nu twijfel ik niet meer aan waar ik voor leef Maar als ik je gelukkig maak, hoef ik niet meer te doen Want je liet me voelen, je liet me voelen Je liet me voelen als een natuurlijke man O schatje, schatje kijk wat je met me gedaan hebt Kan je niet zien dat je me zo goed hebt laten voelen vanbinnen Weet je niet dat ik alleen maar wil zijn dicht bij jou wil zijn, je liet me zo levend voelen Want je liet me voelen, je liet me voelen Je liet me voelen als een natuurlijke man Schatje, ik twijfel niet aan waar ik voor leef Maar als ik je gelukkig maak, hoef ik niet meer te doen 'Cause you made me feel, you made me feel Nou, je liet me voelen als een natuurlijke man