Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rodrigo e ravel Songtekst: dez pras três

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rodrigo e ravel - dez pras três ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dez pras três? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rodrigo e ravel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rodrigo e ravel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dez pras três .

Origineel

Eu acordei com som de vento na janela. Enquanto todos dormem. Olhei pro lado e te admirei sem pressa. Depois de uma noite de amor. Descansou em meus braços ainda cansados. Mas eu nem ligo, você fica linda sorrindo dormindo. Eu vou te acordar na terça as dez pras três. Te olhando assim eu sei o que me fez. Te amar desde a primeira vez

 

Vertaling

Ik werd wakker door het geluid van de wind bij het raam. Terwijl iedereen slaapt. Ik keek weg en bewonderde je ongehaast Na een nacht van liefde. Rustend in mijn armen nog steeds moe Maar het kan me niet schelen, je ziet er prachtig uit lachend in je slaap. Ik maak je dinsdag om tien voor drie wakker. Als ik zo naar je kijk, weet ik wat je met me gedaan hebt. Hou van je vanaf de eerste keer