Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rodriguinho Songtekst: muito egoísmo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rodriguinho - muito egoísmo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van muito egoísmo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rodriguinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rodriguinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals muito egoísmo .

Origineel

Já faz um tempo que não estou bem,. Trancado aqui não quero ver ninguém,. é o Resultado da nossa paixão, que acabou, Terminou. Até pensei em ir te Procurar, mas você foi ferir ao meu falar. Que foi culpado é melhor assim, Que acabou, É o fim,. Muito Egoísmo da sua parte em agir assim,. Você nem me perguntou se era melhor pra mim,. Toda noite eu fico te chamando não me acostumei,. Não sei onde foi que eu errei, mas tudo bem. Você Destruiu meu mundo, Você me deixou pra Trás,. Conviver com o absurdo, de que você não me quer mais,. Faz eu repensar na minha vida, que antes era Colorida. Agora só Escuridão (2x). Já faz um tempo que não estou bem,. Trancado aqui não quero ver ninguém,. é o Resultado da nossa paixão, que acabou, Terminou. Até pensei em ir te Procurar, mas você foi ferir ao meu falar. que sou culpado é melhor assim, Que acabou, É o fim,. Muito Egoísmo da sua parte em agir assim,. Quando alguém me perguntou que era melhor pra mim,. Toda noite eu fico te chamando não me acostumei,. Não sei onde foi que eu errei, mas tudo bem. Você Destruiu meu mundo, Você me deixou pra Trás,. Conviver com o absurdo, de que você não me quer mais,. Faz eu repensar na minha vida, que antes era Colorida. Agora só Escuridão (2x)

 

Vertaling

Het is al een tijdje geleden dat ik me goed voelde. Hier opgesloten wil niemand zien, is het resultaat van onze passie, die eindigde, eindigde. Ik dacht er zelfs aan om je te gaan zoeken, maar je kwetst mijn gevoelens. Het is beter zo, dat het voorbij is, het is het einde. Het is erg egoïstisch van je om je zo te gedragen. Je hebt me niet eens gevraagd of het beter voor me was. Elke nacht blijf ik je bellen, ik ben er niet aan gewend. Ik weet niet waar ik fout ging, maar oké. Je vernietigde mijn wereld, je liet me achter. Leven met de absurditeit dat je me niet meer wilt. Ik kan het niet geloven, ik kan het niet geloven, ik kan het niet geloven, ik kan het niet geloven. Nu alleen Duisternis (2x). Het is al een tijdje dat ik niet goed ben,. Trancado aqui não quero ver ninguém,. is het resultaat van onze passie, dat eindigde, Terminou. Ik dacht er zelfs aan om je te gaan zoeken, maar je hebt me gekwetst door me te zeggen dat ik schuldig ben, dat het zo beter is, dat het voorbij is, dat het het einde is. Het is erg egoïstisch van je om je zo te gedragen. Toen iemand me vroeg wat het beste voor me was. Elke nacht blijf ik je bellen, ik kan er maar niet aan wennen. Ik weet niet waar ik fout ging, maar oké. Je vernietigde mijn wereld, je liet me achter. Leven met de absurditeit dat je me niet meer wilt. Ik kan het niet geloven, ik kan het niet geloven, ik kan het niet geloven, ik kan het niet geloven, ik kan het niet geloven. Nu alleen Duisternis (2x)