Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rodriguinho Songtekst: por nós dois

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rodriguinho - por nós dois ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van por nós dois? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rodriguinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rodriguinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals por nós dois .

Origineel

Eu já te falei. Não sou mais como antigamente. Tenta me enxergar. De quando te encontrei pra frente. Não quero mais. A fama pelos erros do passado. Amor não faz. Eu ter saudades desse outro lado. O medo de perder e uma desconfiança chata. Ciúmes é normal, mas tem que ser na dose exata. Me sufocar. É tenso e não existi amor que aguente. O coração. Gritando por socorro e é urgente. Quem chora sou eu. Quem sofre sou eu. Tentando evitar que aconteça o fim. Quem sente sou eu. Quem torce sou eu, todo dia. Pra você focar só em mim. Quem chora sou eu. Quem sofre sou eu. Mas vamos que juntos. De tudo depois. Quem sente sou eu. Quem torce sou, por nós dois

 

Vertaling

Ik heb het je gezegd. Ik ben niet meer zoals vroeger. Probeer me te zien. Vanaf het moment dat ik je voor het eerst ontmoette. Ik wil niet meer. Faam voor fouten uit het verleden. Liefde maakt niet. Ik mis die andere kant. De angst om te verliezen en een vervelend wantrouwen. Jaloezie is normaal, maar het moet in de juiste dosis zijn. Verstik me. Het is gespannen en er is geen liefde die het kan verdragen. Het hart. Schreeuwt om hulp en het is dringend. Ik ben degene die huilt. Ik ben degene die lijdt. Proberen om het einde te vermijden. Ik ben degene die voelt. Ik ben degene die juicht, elke dag. Dat je je alleen op mij concentreert. Ik ben degene die huilt. Ik ben degene die lijdt. Maar laten we het samen doen. Van alles erna. Ik ben degene die voelt. Ik ben degene die voor ons beiden juicht