Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roger daltrey Songtekst: somebody told me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roger daltrey - somebody told me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somebody told me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roger daltrey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roger daltrey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somebody told me .

Origineel

Somebody told me, somebody told me, somebody told me Something about you I didn't believe it, I couldn't believe it, I'm still reeling 'Cause I just can't take the blow Well, there's laughter and love and there's a lot of pain I never wanna see your pretty face again Well, there's laughter and love and there's a lot of pain I never wanna see your pretty face again Well, there's laughter and love and there's a lot of pain I never wanna see your pretty face again Full of forgiveness, you're just twisted, I'm a silly little saint With a halo of smiles but it makes no difference, oh well

 

Vertaling

Iemand vertelde me, iemand vertelde me, iemand vertelde me Iets over jou Ik geloofde het niet, ik kon het niet geloven, ik ben nog steeds aan het wankelen 'Cause I just can't take the blow Nou, er is gelach en liefde en er is veel pijn Ik wil je mooie gezicht nooit meer zien Nou, er is gelach en liefde en er is veel pijn ik wil je mooie gezichtje nooit meer zien Wel, er is gelach en liefde en er is veel pijn Ik wil je mooie gezichtje nooit meer zien Vol vergeving, je bent gewoon verdraaid, ik ben een dwaze kleine heilige Met een aureool van glimlachen maar het maakt geen verschil, ach