Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roger hodgson Songtekst: land ho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roger hodgson - land ho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van land ho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roger hodgson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roger hodgson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals land ho .

Origineel

Please don't turn me away, please don't leave me alone Oh I'm not asking for paradise, I just got to find me a home I said land-ho, will I be sailing forever Oh-oh I gotta find some shelter from the cold Land-ho, will I be searching forever Oh-oh I gotta find an anchor for my soul Well you may think I'm a fool, and think I'm running away But I've had enough of the city lights, oh I've got no reason to stay I said land-ho, will I be sailing forever Oh-oh I need some wind to help me to my goal Land-ho, will I be searching forever Oh-oh, I gotta find an anchor for my soul When you're alone there's not a sail in sight Oh it's cold and dark and there's no one there to see you through the night There once was a lady made me feel alright But she couldn't stay so one lonely day, she just sailed away And took away my life Maybe I'll always be sad, and maybe there'll always be strife Drifting alone with a saddened tone, afloat on the ocean of life I said land-ho, will I be sailing forever Oh-oh sometimes I feel my ship is getting old Land-ho, will I be dreaming forever Oh-oh I gotta find an anchor for my soul Will I be sailing forever

 

Vertaling

Stuur me alsjeblieft niet weg, laat me alsjeblieft niet alleen Oh ik vraag niet om het paradijs, ik moet gewoon een thuis vinden Ik zei land-ho, zal ik voor altijd varen Oh-oh ik moet een schuilplaats vinden tegen de kou Land-ho, zal ik voor altijd zoeken Oh-oh ik moet een anker vinden voor mijn ziel Je denkt misschien dat ik gek ben, en dat ik wegloop Maar ik heb genoeg van de stadslichten, oh ik heb geen reden om te blijven Ik zei land-ho, zal ik voor altijd varen Oh-oh ik heb wat wind nodig om me naar mijn doel te helpen Land-ho, zal ik voor altijd zoeken Oh-oh, ik moet een anker vinden voor mijn ziel Wanneer je alleen bent is er geen zeil in zicht Oh het is koud en donker en er is niemand om je door de nacht te helpen There once was a lady made me feel alright Maar ze kon niet blijven dus op een eenzame dag, zeilde ze gewoon weg En nam mijn leven weg Misschien zal ik altijd verdrietig zijn, en misschien zal er altijd strijd zijn Alleen drijvend met een droevige toon, drijvend op de oceaan van het leven Ik zei land-ho, zal ik voor altijd varen Oh-oh soms voel ik dat mijn schip oud wordt Land-ho, zal ik voor altijd dromen Oh-oh ik moet een anker vinden voor mijn ziel Zal ik voor altijd varen