Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roger mcguinn Songtekst: between you and me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roger mcguinn - between you and me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van between you and me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roger mcguinn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roger mcguinn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals between you and me .

Origineel

Parker All I knew were the lights in the harbor All I saw was a flash in my head And that's all that's left between you and me, yeah That's all that's left between you and me. Next thing I knew I was being carried out to sea Somebody whispering: 'Hey, what's wrong with me?' That's all that's left between you and me, babe And that's all that's left between you and me. Well, did you realize where the split came to be? Yes, I was in somebody's eye when I really don't want to see. All I knew I was, I started crashing around Nothing moved the silence, not even a sound And that's all that's left between you and me, yeah That's all that's left between you and me. And that's all that's left between you and me, yeah That's all that's left between you and me And that's all that's left between you and me, yeah yeah yeah yeah yeah.

 

Vertaling

Parker Alles wat ik wist waren de lichten in de haven Alles wat ik zag was een flits in mijn hoofd En dat is alles wat er over is tussen jou en mij, ja Dat is alles wat er over is tussen jou en mij. Voor ik het wist werd ik de zee op gedragen Iemand fluisterde: 'Hé, wat is er mis met me? Dat is alles wat er over is tussen jou en mij, schat En dat is alles wat er over is tussen jou en mij. Wel, heb je je gerealiseerd waar de breuk is gekomen? Ja, ik was in iemands oog terwijl ik dat eigenlijk niet wilde zien. Alles wat ik wist dat ik was, ik begon rond te botsen Niets bewoog de stilte, niet eens een geluid En dat is alles wat er over is tussen jou en mij, ja Dat is alles wat er over is tussen jou en mij. En dat is alles wat er over is tussen jou en mij, ja Dat is alles wat er over is tussen jou en mij En dat is alles wat er over is tussen jou en mij, yeah yeah yeah yeah.