Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roger miller Songtekst: less and less

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roger miller - less and less ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van less and less? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roger miller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roger miller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals less and less .

Origineel

I got up and made my morning cup of coffee Fooled around the house an hour or more I'd guess L did all this before l even had one thought of you More and more l think about you less and less I'm surprised but after all it's been a while now Since l lost your love and all my happiness But looks as though l just might maybe learn to smile again More and more l thing about you less and less L wouldn't be surprised if any day now All these teardrops I've been crying All these heartaches you've caused me Began to withering and dying Just now someone asked me if I'm hearing from you And l felt a lot like crying I'll confess But l didn't cry, l think the worst is over now More and more l think about you less and less

 

Vertaling

Ik stond op en maakte mijn ochtendkop koffie Ik rommelde een uur of meer in huis, denk ik. Ik deed dit allemaal voordat ik ook maar een gedachte aan je had Meer en meer denk ik aan je, minder en minder. Het verbaast me, maar het is toch al een tijdje geleden sinds ik je liefde en al mijn geluk verloor Maar het lijkt erop dat ik misschien weer zal leren lachen Ik denk steeds minder en minder aan je Het zou me niet verbazen als op een dag Al die tranen die ik heb gehuild Al die hartzeer die je me bezorgd hebt Beginnen te verwelken en te sterven Net nu iemand me vroeg of ik van je hoorde En ik had veel zin om te huilen, dat moet ik bekennen. Maar ik huilde niet, ik denk dat het ergste nu voorbij is. Ik denk steeds minder en minder aan je