Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roger miller Songtekst: the tip of my fingers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roger miller - the tip of my fingers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the tip of my fingers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roger miller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roger miller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the tip of my fingers .

Origineel

I reached out my arms and I touched you With soft words I whispered your name I held you right on the tip of my fingers But that was as close as I came My eyes had a vision of sweet lips Yielding beneath my command I had your love on the tips of my fingers But I let it slip right through my hands I let it slip right through my hands Somebody took you when I wasn't looking And I should have known from the start It's a long long way from the tips of my fingers To the love hidden deep in your heart

 

Vertaling

Ik stak mijn armen uit en raakte je aan Met zachte woorden fluisterde ik je naam Ik hield je vast op het puntje van mijn vingers Maar dichterbij dan dat kwam ik niet Mijn ogen hadden een visioen van zoete lippen die zich onder mijn bevel boden Ik had jouw liefde op de toppen van mijn vingers But Ik liet het door mijn handen glippen I let it slip right through my hands Iemand nam je mee toen ik niet keek En ik had het vanaf het begin moeten weten It's a long long way from the tips of my fingers Naar de liefde die diep in je hart verborgen zit