Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roger rogerio Songtekst: exemplo das paixões

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roger rogerio - exemplo das paixões ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van exemplo das paixões? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roger rogerio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roger rogerio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals exemplo das paixões .

Origineel

No papel de cada louco, eu sou louco por você. Passo no vermelho dos faróis. Ando em corda bamba pra te ver. No teu beijo eu viro fera ou um frágil beija-flor. Desço das montanhas feito pedras pra ganhar o seu amor. Mas se eu te perder, pobre de mim. Vou me transformar num ser qualquer. Porque aprendi a amar você. E não vou amar outra mulher. Uma paixão assim é pra enfeitar o céu. Pra iluminar o sol, gritar nas multidões. Que o nosso amor será o exemplo das paixões. Uma paixão assim, Deus vai abençoar. E os anjos vão cantar em todas as canções. Que o nosso amor será. O amor maior de todas as paixões. Eu e você, sonho no olhar. Se eu quero ser feliz é só você me amar

 

Vertaling

In de rol van elke gek, ben ik gek op jou. Ik passeer in het rood van de koplampen. Ik loop op een koord om jou te zien. In jouw kus word ik een beest of een fragiele kolibrie. Ik kom als rotsen uit de bergen om je liefde te winnen. Maar als ik jou verlies, arme ik. Ik zal in iemand anders veranderen. Omdat ik geleerd heb van je te houden. En ik zal niet van een andere vrouw houden. Zo'n passie is om de hemel te versieren. Om de zon te verlichten, schreeuwen in de menigte. Dat onze liefde het voorbeeld zal zijn van alle passies. Een passie als deze, God zal zegenen. En de engelen zullen in alle talen zingen. Dat onze liefde zal zijn De grootste liefde van alle passies. Jij en ik, dromend in onze ogen. Als ik gelukkig wil zijn, hoef je alleen maar van me te houden