Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roger rogerio Songtekst: mulher, pinga e cerveja

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roger rogerio - mulher, pinga e cerveja ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mulher, pinga e cerveja? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roger rogerio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roger rogerio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mulher, pinga e cerveja .

Origineel

Já chorei demais vou deixar pra trás. Solidão que me devora. Tentar te esquecer, pra mim já chega de sofrer. Manda a tristeza embora. Brigar com a solidão, fortalecer meu coração,. Tirar você do peito. Acabar com essa paixão. Que o meu coração insiste em ver refeito. Hoje eu vou pra folia. Vou tomar uma gelada. Tomar uma com limão pra espantar a solidão. Vou chamar a mulherada. Hoje eu vou pra folia. Farrear noite e dia. Eu vou levantar poeira. Vou rasgar a madrugada, quero ver mesa lotada. De mulher, pinga e cerveja

 

Vertaling

Ik heb genoeg gehuild, ik zal het achterlaten. Eenzaamheid die me opslokt. Probeer je te vergeten, voor mij is het genoeg lijden. Stuur het verdriet weg. Vecht tegen de eenzaamheid, versterk mijn hart. Je van mijn borst halen. Acabar com essa paixão. Que o meu coração insiste em ver refeito. Vandaag ga ik feesten. Ik ga een koude nemen. Ik neem er een met citroen om de eenzaamheid weg te jagen. Vou chamar a mulherada. Vandaag ga ik feesten. Ik ga dag en nacht feesten. Ik ga wat stof doen opwaaien. Ik zal de dageraad verscheuren, ik wil een tafel vol zien. Ik ga dag en nacht feesten.