Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roger rogerio Songtekst: tô na boa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roger rogerio - tô na boa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tô na boa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roger rogerio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roger rogerio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tô na boa .

Origineel

Oba, oba! Eu tô solteiro e tô na boa! 2x. Vou me divertir, beber, sair. Curtir a vida, tô legal. Você inventou. É! E não rolou. Você se acha a tal.. Eu não pago pau, você foi, tchau tchau. Segura tua onda, na moral. O destino quis assim, você não é pra mim. Eu te avisei, que com ferro fere, com ferro será ferido. Tem que saber amar pra ser correspondido

 

Vertaling

Yay, yay! Ik ben single en ik ben cool! 2x. Ik ga plezier maken, drinken, rondhangen. Amuseer je, ik ben cool. Je hebt het verzonnen. Ja! En het werkte niet. Je denkt dat jij de ware bent. Ik betaal geen lul, je bent weg, doei doei. Hou je spullen bij je. Het lot wilde het zo, je bent niet voor mij. Ik heb je gezegd dat als je met ijzer pijn doet, je met ijzer gekwetst zult worden. Je moet weten hoe je moet liefhebben om terug geliefd te worden