Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roger williams Songtekst: near you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roger williams - near you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van near you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roger williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roger williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals near you .

Origineel

There's just one place for me, near you It's like heaven to be near you Times when we're apart And I can't face my heart Say you'll never stay More than just two lips away If my hours could be spent near you I'd be more than content, near you Make my life worth while By telling me that I'll spend the rest of my days near you Near you, near you Make my life worth while By telling me that I'll spend the rest of my days near you Spend the rest of my days near you

 

Vertaling

Er is maar één plek voor mij, dicht bij jou. Het is als de hemel om dicht bij jou te zijn Tijden dat we uit elkaar zijn En ik mijn hart niet onder ogen kan zien Say you'll never stay Meer dan slechts twee lippen verwijderd Als mijn uren dicht bij jou konden worden doorgebracht Ik zou meer dan tevreden zijn, dicht bij jou Maak mijn leven de moeite waard Door me te zeggen dat ik de rest van mijn dagen bij jou zal doorbrengen Dicht bij jou, dicht bij jou Maak mijn leven de moeite waard Door me te zeggen dat ik de rest van mijn dagen bij jou zal doorbrengen Breng de rest van mijn dagen dicht bij jou door