Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rolando laserie Songtekst: lola

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rolando laserie - lola ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lola? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rolando laserie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rolando laserie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lola .

Origineel

Lullaby of Birdland, that's what I Always hear when you sigh Never in my wordland Could there be ways to reveal In a phrase how I feel Have you ever heard two turtle doves Bill and coo when they love? That's the kind of magic Music we make with our lips when we kiss And there's a weepy old willow He really knows how to cry That's how I'd cry in my pillow If you should tell me farewell and goodbye Lullaby of Birdland whisper low Kiss me sweet and we'll go Flyin' high in Birdland High in the sky up above All because we're in love

 

Vertaling

Lullaby of Birdland, dat is wat ik altijd hoor als je zucht Nooit in mijn woordenland Zouden er manieren zijn om te onthullen In een zin hoe ik me voel Heb je ooit twee tortelduiven gehoord horen koeren als ze liefhebben? Dat is het soort magie Muziek die we maken met onze lippen als we kussen En er is een huilerige oude wilg Hij weet echt hoe hij moet huilen Dat is hoe ik zou huilen in mijn kussen If you should tell me farewell and goodbye Lullaby of Birdland fluister laag Kiss me sweet and we'll go Flyin' high in Birdland High in the sky up above All because we're in love