Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rolf Songtekst: Mas Mas Mas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rolf - Mas Mas Mas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mas Mas Mas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rolf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rolf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mas Mas Mas .

Origineel

Tentación Tu cuerpo, mami, es pura tentación, eh-eh Adicción Contigo to' se ha vuelto una adicción, yo lo?sé ¿Pero?qué si me?gusta? ¿Qué importa? Al final esta vida?es corta Y que suba (Woh) la nota (Eh) Probé tu boca?y?quiero?más, más, más Vuélvete?loca y dame?más, más, más Deja que el roce vaya dando calor Y dame más, más, más Probé tu boca y quiero— Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die motion (Yeah-eah) Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die motion (Yeah, yeah) Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los Ik weet niet of deze nacht bedoeld is voor jou en mij, oh-oh Alsjeblieft, geef nou toe, we willen dit allebei Schat, ik moet het weten, durf jij het te geven? Je weet dat ik m'n kans pak, want we krijgen geen tweede Nee, nee, nee So, ven aquí, mi amor We kunnen niet ontkennen dat je bij mij hoort Ik wil een daad, geen woord Als ik je avond mag, zorg ik dat je lacht Deja que el roce vaya dando calor Y dame más, más, más Probé tu boca y quiero— Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die motion (Yeah-eah) Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los (Niet meer los) Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die motion (Yeah, yeah) Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die motion (Yeah-eah) Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die motion Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los ¿Pero qué si me gusta? (Eh) ¿Qué importa? (Uh, oh-oh-oh) Al final esta vida es corta Y que suba (Woh) la nota (Eh) Probé tu boca y quiero más, más, más (Dame más, dame más, dame más, dame más) Vuélvete loca y dame más, más, más

 

Vertaling

Verleiding Je lichaam, mama, is pure verleiding, eh-eh Verslaving Bij jou is het een verslaving geworden, ik weet het Maar wat als ik het leuk vind? Maakt het uit? Uiteindelijk is dit leven kort En laat de toon stijgen (Woh) Ik heb je mond geprobeerd en ik wil meer, meer, meer Word gek en geef me meer, meer, meer Laat de aanraking los en geef warmte En geef me meer, meer, meer Ik heb je mond geprobeerd en ik wil ... Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die beweging (Yeah-eah) Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die beweging (Yeah, yeah) Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los Ik weet niet of deze nacht bedoeld is voor jou en mij, oh-oh Alsjeblieft, geef nou toe, we willen dit allebei Schat, ik moet het weten, durf jij het te geven? Je weet dat ik m'n kans pak, willen we geen tweede krijgen Nee, nee, nee Dus kom hier mijn liefste We kunnen niet ontkennen dat je bij mij hoort Ik wil een daad, geen woord Als ik je avond mag, zorg ik dat je lacht Laat de aanraking los en geef warmte En geef me meer, meer, meer Ik heb je mond geprobeerd en ik wil ... Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die beweging (Yeah-eah) Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los (Niet meer los) Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die beweging (Yeah, yeah) Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die beweging (Yeah-eah) Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los Ik weet niet wat je doet met mij, maar ik blijf in die beweging Ik weet niet wat je doet met mij, maar het laat me niet los Maar wat als ik het leuk vind? (Eh) Wat maakt het uit? (Uh, oh-oh-oh) Uiteindelijk is dit leven kort En laat de toon stijgen (Woh) Ik heb je mond geprobeerd en ik wil meer, meer, meer (geef me meer, geef me meer, geef me meer, geef me meer) Word gek en geef me meer, meer, meer