Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rolling Stones Songtekst: Ride Em On Down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rolling Stones - Ride Em On Down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ride Em On Down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rolling Stones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rolling Stones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ride Em On Down .

Origineel

Yeah I'm a dealin' man, still dealing, yeah I'll go keep on dealing till I find myself a bed I got to stop dealing, I believe I'll ride 'em on down Well I done stopped dealing, I believe I'll ride 'em on down Yeah Raised in the country, got up raised in town Got two kids and they're all look like mine I got to stop dealing, I believe I'll ride 'em on down Yeah, I got to stop dealing, I believe I'll ride 'em on down Yeah I'm dealing darling, by some other deck Seem like somebody gonna take my shit I got to stop dealing, I believe I'll ride 'em on down Well, I…

 

Vertaling

Ja Ik ben een dealin 'man, die nog steeds omgaan, ja Ik ga doorgaan tot ik mezelf een bed bevind Ik moet stoppen met het oplossen, ik geloof dat ik ze naar beneden zal rijden Nou ik ben klaar gestopt met de handelen, ik geloof dat ik ze naar beneden zal rijden Ja Opgetrokken in het land, opgestaan ??in de stad Ik heb twee kinderen en ze lijken allemaal op mijne Ik moet stoppen met het oplossen, ik geloof dat ik ze naar beneden zal rijden Ja, ik moet stoppen met het oplossen, ik geloof dat ik ze naar beneden zal rijden Ja Ik snap schat, door een ander dek Ziet alsof iemand mijn shit zal nemen Ik moet stoppen met het oplossen, ik geloof dat ik ze naar beneden zal rijden Nou, ik ...