Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ronderon Songtekst: Ik Ben Er Voor Je

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ronderon - Ik Ben Er Voor Je ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ik Ben Er Voor Je? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ronderon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Ronderon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ik Ben Er Voor Je .

Origineel

deze gaat uit naar een meisje die het moeilijk heeft aaa yoooh .. zo verlaten zo alleen en zo bitter en koud, maar moppie luister goed , ik wil het beste voor jou .. er is geen zekerheid in leven , want het leven is hard maar je mag zeker bij me komen , elk moment van de dag want .. je was er niet , & dat verharde de pyn , maar ik hoop dat het dan met dit , nu wel verzachtend zal zijn , .. Want yoo het is nu echt zo moeilijk om nog licht te zien , yoooh en ik zie de harde pyn , maar helpt dit misschien ? om gevoelens te verklaren en gevoelens te uiten en dat je luistert naar dit nummer en kan stoppen met huilen want schatje , heb je lieve man nu op een trieste wijs verloren , maar ik zal je zeker troosten want je vrienden zijn er voor je het is iets ergs wat je nooit kan verwachten maar schatje hou je even sterk , en denk aan mooie gedachten want 1 ding is zeker, dat ie bij je zal leven en ook al mis je even iets , dan zullen wij het je geven wherever you go , whathever you do i will be right here waiting for you ! whatever it takes, or how my heart breaks i will be right here waiting for you ! Maar je verdriet zo intens is het moeilijk te leven Maar schatje kom is hier, ik zou je wonden nu helen Want als het nodig is mag je op me steunen zie mij als die muur waar je op kunt leunen en zie je pa als een herinnering maar blijf vrolijk meisje, ook met tegenzin want ik hoop dat je snel wisselkrachtig word en je weet het baby ik sta achter je en ook al doet het veel pijn, en huil je dagen lang maar ik wacht op die lach die weer stralen kan warmte voor jou zo praat die slechter en kou want 1 ding is zeker ik ben er voor jou wherever you go , whathever you do i will be right here waiting for you ! whatever it takes, or how my heart breaks i will be right here waiting for you ! de water van vertraning is een troostende stroom maar nu wordt dan je hoop met deze rijm zo hopelijk groot heb nog een lange weg te gaan maar yoo die is te behalen want ik geef zoveel liefde dat je niks hoeft te vragen vragen .. in je hoofd en yoo die blijven maar zweven maar ik weet zeker dat je vader in de zevende hemel zit te waken over zijn mooie dochter die nu leeft voor hem, want hij is nooit verloren binnen in je ziel, binnen in je hart lieve schat en wat er van zou komen en yoo dat wachten we af onbesproken woord circuleerde door je heen maar je weet het schat je bent niet alleen wherever you go , whathever you do i will be right here waiting for you ! whatever it takes, or how my heart breaks i will be right here waiting for you !

 

Vertaling

deze gaat uit naar een meisje die het moeilijk heeft aaa yoooh .. zo verlaten zo alleen en zo bitter en koud, maar moppie luister goed , ik wil het beste voor jou .. er is geen zekerheid in leven , want het leven is hard maar je mag zeker bij me komen , elk moment van de dag want .. je was er niet , & dat verharde de pyn , maar ik hoop dat het dan met dit , nu wel verzachtend zal zijn , .. Want yoo het is nu echt zo moeilijk om nog licht te zien , yoooh en ik zie de harde pyn , maar helpt dit misschien ? om gevoelens te verklaren en gevoelens te uiten en dat je luistert naar dit nummer en kan stoppen met huilen want schatje , heb je lieve man nu op een trieste wijs verloren , maar ik zal je zeker troosten want je vrienden zijn er voor je het is iets ergs wat je nooit kan verwachten maar schatje hou je even sterk , en denk aan mooie gedachten want 1 ding is zeker, dat ie bij je zal leven en ook al mis je even iets , dan zullen wij het je geven wherever you go , whathever you do i will be right here waiting for you ! whatever it takes, or how my heart breaks i will be right here waiting for you ! Maar je verdriet zo intens is het moeilijk te leven Maar schatje kom is hier, ik zou je wonden nu helen Want als het nodig is mag je op me steunen zie mij als die muur waar je op kunt leunen en zie je pa als een herinnering maar blijf vrolijk meisje, ook met tegenzin want ik hoop dat je snel wisselkrachtig word en je weet het baby ik sta achter je en ook al doet het veel pijn, en huil je dagen lang maar ik wacht op die lach die weer stralen kan warmte voor jou zo praat die slechter en kou want 1 ding is zeker ik ben er voor jou wherever you go , whathever you do i will be right here waiting for you ! whatever it takes, or how my heart breaks i will be right here waiting for you ! de water van vertraning is een troostende stroom maar nu wordt dan je hoop met deze rijm zo hopelijk groot heb nog een lange weg te gaan maar yoo die is te behalen want ik geef zoveel liefde dat je niks hoeft te vragen vragen .. in je hoofd en yoo die blijven maar zweven maar ik weet zeker dat je vader in de zevende hemel zit te waken over zijn mooie dochter die nu leeft voor hem, want hij is nooit verloren binnen in je ziel, binnen in je hart lieve schat en wat er van zou komen en yoo dat wachten we af onbesproken woord circuleerde door je heen maar je weet het schat je bent niet alleen wherever you go , whathever you do i will be right here waiting for you ! whatever it takes, or how my heart breaks i will be right here waiting for you !