Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Roni Tran Songtekst: Broken Yet Holding On

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Roni Tran - Broken Yet Holding On ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Broken Yet Holding On? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Roni Tran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Roni Tran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Broken Yet Holding On .

Origineel

I can see you walkin' out I'm not tryna believe it There's no way that this can be for real, I'm dreamin' I can see the water in your eyes You don't have to do this There has got to be a better way, I know it.. [Bridge] Back up the day now What did I do to get us to, this point Me losing you, in this moment I feel it, deep in my chest I can't breathe... [Chorus] I can't let go Broken yet holding on To you, to us This love is too strong for me to let go Broken yet holding on.. Afraid everything is over now The rain cloud is passing Still I'm tryna wonder how I lost you Are you really over me? You said so, don't believe it.. You are where I wanna be, I love you [Bridge] [Chorus x2] We said we'll never give up In hard times When we hit bottom We'll try to find the broken pieces of love... (Ooooh) [Bridge] [Chorus x2]

 

Vertaling

Ik zie dat je Walkin 'uit Ik ben niet tryna geloven Er is geen manier dat dit kan voor echt, ik ben Dreamin ' Ik kan het water in je ogen Je hoeft dit niet te doen Er moet een betere manier zijn, ik weet het .. [Brug] Back-up van de dag nu Wat heb ik gedaan om ons naar dit punt Me verliest u, op dit moment Ik voel het, diep in mijn borst Ik kan niet ademen ... [Chorus] Ik kan je niet laten gaan Gebroken nog vasthouden Aan u, aan ons Deze liefde is te sterk voor me te laten gaan Gebroken nog vasthouden .. Bangalles is nu voorbij De regenwolk is voorbij Toch ben ik tryna wonder hoe ik je kwijt Ben je echt over mij? Dat zei je, geloof het niet .. Je bent waar ik wil zijn, ik hou van je [Brug] [Chorus x2] We zeiden dat we zullen nooit opgeven In moeilijke tijden Wanneer we de bodem raakte We zullen proberen om de gebroken stukken van de liefde te vinden ... (Ooooh) [Brug] [Chorus x2]