Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ronnie dunn Songtekst: cost of livin'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ronnie dunn - cost of livin' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cost of livin'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ronnie dunn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ronnie dunn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cost of livin' .

Origineel

Everythin' to know about me Is written on this page A number you can reach me My social and my age Yes, I served in the army It's where I learned to shoot Eighteen months in the desert Pourin' sand out of my boots No, I've never been convicted of a crime I could start this job at any time I got a strong back, steel toes I rarely call in sick, a good truck What I don't know I catch on real quick I work weekends, if I have to, nights and holidays Give you forty and then some Whatever it takes Three dollars and change at the pump The cost of livin's high and goin' up I put Robert down as a reference He's known me all my life We attend the same church He introduced me to my wife I gave my last job everythin' Before it headed south Took the shoes off of my children's feet Food out of their mouths Yesterday my folks offered to help But they're barely gettin' by themselves I got a strong back, steel toes I rarely call in sick, a good truck What I don't know I catch on real quick I work weekends, if I have to, nights and holidays Give you forty and then some Whatever it takes Four dollars and change at the pump The cost of livin's high and goin' up I'm sure a hundred others have applied Rumor has it you're only takin' five I got a strong back, steel toes I'm handy with a wrench There's nothin' I can't drive Nothin' I can't fix I work sunup to sundown Ain't too proud to sweep the floors The bank has started callin' And the wolves are at my door Four dollars and change at the pump The cost of livin's high and goin' up

 

Vertaling

Alles wat je over me moet weten staat op deze pagina Een nummer waarop je me kunt bereiken Mijn sociale achtergrond en mijn leeftijd Ja, ik heb in het leger gediend Daar heb ik leren schieten Achttien maanden in de woestijn Zand uit mijn laarzen gieten Nee, ik ben nooit veroordeeld voor een misdaad. Ik kan op elk moment met deze baan beginnen Ik heb een sterke rug, stalen tenen Ik meld me zelden ziek, een goede truck Wat ik niet weet, leer ik heel snel Ik werk in het weekend, als het moet, 's nachts en op feestdagen Ik geef je veertig en dan nog wat Wat er ook voor nodig is Drie dollar en kleingeld aan de pomp De kosten van het leven zijn hoog en gaan omhoog Ik heb Robert als referentie opgegeven. Hij kent me al mijn hele leven We gaan naar dezelfde kerk Hij heeft me aan mijn vrouw voorgesteld Ik heb mijn laatste baan alles gegeven Voordat het naar het zuiden ging Nam de schoenen van de voeten van mijn kinderen. Het eten uit hun monden. Gisteren boden mijn ouders aan om te helpen. Maar ze kunnen zichzelf nauwelijks bedruipen Ik heb een sterke rug, stalen tenen Ik meld me zelden ziek, een goede truck Wat ik niet weet, leer ik heel snel Ik werk in het weekend, als het moet, 's nachts en op feestdagen Ik geef je veertig en dan nog wat Wat er ook voor nodig is Vier dollar en kleingeld aan de pomp De kosten van het leven zijn hoog en gaan omhoog Ik ben er zeker van dat honderd anderen hebben gesolliciteerd. Het gerucht gaat dat je er maar vijf neemt Ik heb een sterke rug, stalen tenen Ik ben handig met een moersleutel Er is niets wat ik niet kan besturen Niets dat ik niet kan repareren Ik werk van zonsopgang tot zonsondergang Ik ben niet te trots om de vloer te vegen The bank has started callin' And the wolves are at my door Four dollars and change at the pump The cost of livin's high and goin' up