Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ronnie En Ciska Songtekst: Naar De Kermis

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ronnie En Ciska - Naar De Kermis ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Naar De Kermis? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ronnie En Ciska! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Ronnie En Ciska en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Naar De Kermis .

Origineel

He Ronnie, m'n Ronnie Ik had papa beloofd Om jou niet te kussen Voor dat we zijn verloofd He Ciska, m'n Ciska Toe trek het je niet aan Want straks is het donker En kun je stiekem gaan He Ronnie, m'n Ronnie Als dat mijn vader ziet Maar Ciska wat denk je Hij merkt het zeker niet Ik zet wel een ladder Onder aan het raam We hebben dat samen Al zo vaak gedaan Vanavond gaan de naar de kermis in de stad Van de schiettent gaan we naar het reuzenrad Op de kermis daar is altijd wat te doen En boven in dat reuzenrad krijg jij een zoen He Ronnie, m'n Ronnie Ik ben een beetje bang Ik wil met je meegaan Maar dan wel niet te lang Ja Ciska, ik weet het Je vader is niet mis Maar dansen met jou Is het mooiste wat er is Vanavond gaan de naar de kermis in de stad Van de schiettent gaan we naar het reuzenrad Op de kermis daar is altijd wat te doen En boven in dat reuzenrad krijg jij een zoen Heet zal de zomer wezen Langer dan ooit voor deze Als je dan hier in mijn armen ligt Kus ik zacht jouw gezicht Heet zal de zomer wezen Je zal in mijn ogen lezen Als ik je zo in mijn armen hou Mijn schat ik hou van jou He Ronnie, m'n Ronnie Ik mis je elke dag Maar ga nou m'n jongen Als pa je hier eens zag Tot zo dan mijn Ciska En hoor je zacht je naam Dan sta ik met m'n ladder Onderaan je raam Vanavond gaan de naar de kermis in de stad Van de schiettent gaan we naar het reuzenrad Op de kermis daar is altijd wat te doen En boven in dat reuzenrad krijg jij een zoen Vanavond gaan de naar de kermis in de stad Van de schiettent gaan we naar het reuzenrad Op de kermis daar is altijd wat te doen En boven in dat reuzenrad krijg jij een zoen

 

Vertaling

He Ronnie, m'n Ronnie Ik had papa beloofd Om jou niet te kussen Voor dat we zijn verloofd He Ciska, m'n Ciska Toe trek het je niet aan Want straks is het donker En kun je stiekem gaan He Ronnie, m'n Ronnie Als dat mijn vader ziet Maar Ciska wat denk je Hij merkt het zeker niet Ik zet wel een ladder Onder aan het raam We hebben dat samen Al zo vaak gedaan Vanavond gaan de naar de kermis in de stad Van de schiettent gaan we naar het reuzenrad Op de kermis daar is altijd wat te doen En boven in dat reuzenrad krijg jij een zoen He Ronnie, m'n Ronnie Ik ben een beetje bang Ik wil met je meegaan Maar dan wel niet te lang Ja Ciska, ik weet het Je vader is niet mis Maar dansen met jou Is het mooiste wat er is Vanavond gaan de naar de kermis in de stad Van de schiettent gaan we naar het reuzenrad Op de kermis daar is altijd wat te doen En boven in dat reuzenrad krijg jij een zoen Heet zal de zomer wezen Langer dan ooit voor deze Als je dan hier in mijn armen ligt Kus ik zacht jouw gezicht Heet zal de zomer wezen Je zal in mijn ogen lezen Als ik je zo in mijn armen hou Mijn schat ik hou van jou He Ronnie, m'n Ronnie Ik mis je elke dag Maar ga nou m'n jongen Als pa je hier eens zag Tot zo dan mijn Ciska En hoor je zacht je naam Dan sta ik met m'n ladder Onderaan je raam Vanavond gaan de naar de kermis in de stad Van de schiettent gaan we naar het reuzenrad Op de kermis daar is altijd wat te doen En boven in dat reuzenrad krijg jij een zoen Vanavond gaan de naar de kermis in de stad Van de schiettent gaan we naar het reuzenrad Op de kermis daar is altijd wat te doen En boven in dat reuzenrad krijg jij een zoen