Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ronnie milsap Songtekst: back on my mind again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ronnie milsap - back on my mind again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back on my mind again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ronnie milsap! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ronnie milsap en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back on my mind again .

Origineel

I took some time To clear my mind To give my mind a change of atmosphere I had some fun Lying in the sun Daytone is nice this time of year I saw lovers hand in hand Building castles in the sand And doing all the things we did back then But just when I think I'm through lovin you You're back on my mind again [Chorus] Back on my mind Time after time I wonder if this heart will ever mend 'Cause just when I think I'm through lovin you You're back on my mind again I came out of my shell Really doing well I met someone who thinks the world of me She talks of things And whispers loving things She's everything you'd want a girl to be But when she holds me tight The feeling isn't right It seems as though I'm never gonna win 'Cause just when I think I'm through lovin you You're back on my mind again [Chorus x2]

 

Vertaling

Ik nam wat tijd om mijn hoofd leeg te maken Om mijn geest een andere atmosfeer te geven Ik had wat plezier Liggend in de zon De dagtoon is mooi in deze tijd van het jaar Ik zag geliefden hand in hand Kastelen bouwen in het zand En alle dingen doen die we toen deden Maar net als ik denk dat ik klaar ben met van je te houden ben je weer terug in mijn gedachten [Chorus] Back on my mind Keer op keer vraag ik me af of dit hart ooit zal helen 'Cause just when I think I'm through lovin you ben je weer terug in mijn gedachten Ik kwam uit mijn schulp Het gaat echt goed Ik heb iemand ontmoet die de wereld aan me denkt Ze praat over dingen En fluistert liefdevolle dingen Ze is alles wat je zou willen dat een meisje zou zijn Maar als ze me vasthoudt Het gevoel is niet goed Het lijkt alsof ik nooit zal winnen 'Cause just when I think I'm through lovin you You're back on my mind again [refrein x2]