Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ronnie milsap Songtekst: haunted heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ronnie milsap - haunted heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van haunted heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ronnie milsap! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ronnie milsap en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals haunted heart .

Origineel

In the night though we're apart, there's a ghost of you within my haunted heart. Ghost of you, my lost romance, lips that laughed, eyes that shine. Haunted heart won't let me be, dreams repeat a sweet but lonely song to me. Dreams are just, it's you who must belong to me, and thrill my haunted heart, Be still, my haunted heart.

 

Vertaling

In de nacht, hoewel we uit elkaar zijn, is er een geest van jou in mijn spookachtige hart. Geest van jou, mijn verloren romance, lippen die lachten, ogen die schijnen. Het spookhart laat me niet gaan, dromen herhalen een zoet maar eenzaam lied voor mij. Dromen zijn slechts, jij bent het die mij moet toebehoren, en mijn spookachtig hart in vervoering brengen, Wees stil, mijn spookachtige hart.