Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ronnie von Songtekst: linda morena

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ronnie von - linda morena ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van linda morena? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ronnie von! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ronnie von en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals linda morena .

Origineel

Linda morena do Brasil americana vai. Vai pelas ruas de manhã ela sai. Cantando amor. Veio de longe pelo ar. Pois estrangeiro sou. Sou marinheiro e marinheiro vou. Cantando amor. Amor, é você. Amor, é você. Amor, é você. Amor, é você. Linda morena. Eu te vi despreocupada e fui. Fui do lado sem querer não vi. Cantando amor. Quero que venhas junto a mim. Compreenderás depois. Quando ficarmos somente nós dois. Cantando amor. Amor, é você. Amor, é você. Amor, é você. Amor, é você

 

Vertaling

Mooie brunette uit Amerikaans Brazilië gaat. Ga door de straten in de ochtend dat ze uitgaat. Zingende liefde. Ze kwam van ver door de lucht. Want ik ben een buitenlander. Ik ben een zeeman en ik ga een zeeman. Zingende liefde. Liefde, jij bent het. Liefde, jij bent het. Liefde, jij bent het. Liefde, jij bent het. Mooie brunette. Ik zag je zorgeloos en ik ging. Ik ging naar de kant die ik niet wilde zien. Zingende liefde. Ik wil dat je met me meekomt. Je zult het later begrijpen. Als we maar met z'n tweeën zijn. Zingende liefde. Liefde, jij bent het. Liefde, jij bent het. Liefde, jij bent het. Liefde, jij bent het.