Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ronny e max Songtekst: lua

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ronny e max - lua ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lua? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ronny e max! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ronny e max en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lua .

Origineel

Tá afogando em lágrimas o meu coração. Sem direção eu sigo. Sem você percebi não consigo estou perto do fim. O que que eu faço eu preciso ter você comigo. Estou perdido. Sem você não consigo eu preciso. Do teu olhar, do teu sabor. Do teu abraço, do teu calor. Não há mistérios pra desvendar. O que preciso for, faço pra te encontrar. Refrão. ô luua, vem brilhar no meu deserto sem ter ela aqui por perto. ô luua, tô viajando noite e dia só você é companhia. ô luua, vem brilhar no meu deserto sem ter ela aqui por perto. ô luua, tô viajando noite e dia só você é companhia nessa solidão. ô luua, traz de volta meu amor, assim pede o meu coração

 

Vertaling

Mijn hart verdrinkt in tranen. Zonder richting volg ik. Zonder jou realiseerde ik me dat ik het niet red. Ik ben bijna aan het einde. Wat moet ik doen? Ik heb je bij me nodig. Ik ben verdwaald. Zonder jou red ik het niet. Jouw look, jouw smaak. Je omhelzing, je warmte. Er zijn geen mysteries te ontrafelen. Wat er ook voor nodig is, ik zal het doen om je te vinden. Refrão. Kom schitteren in mijn woestijn zonder haar in de buurt. Kom schitteren in mijn woestijn zonder haar in de buurt. Kom schitteren in mijn woestijn zonder haar in de buurt. Kom schitteren in mijn woestijn zonder haar in de buurt. Kom schitteren in mijn woestijn zonder haar in de buurt. Kom schitteren in mijn woestijn zonder haar in de buurt.