Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ronny e rangel Songtekst: telefona

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ronny e rangel - telefona ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van telefona? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ronny e rangel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ronny e rangel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals telefona .

Origineel

Eu não sei se você ainda pensa em mim.. Eu só sei meu amor não chegou ao fim.. Tanto tempo dividindo meu amor com a solidão,. Inventando pra mim mesmo outras paixões.. Diz o que é que eu vou fazer com essa incerteza,. Te esperar a vida inteira ou ir embora?. E tentando te encontar vou me perdendo.. Essas coisas de amor me apavoram.. . (REFRÃO). Telefona, dá um jeito,. Quebra esse silêncio entre nós.. Telefona, vem correndo,. Eu preciso ouvir tua voz.. . by Mauro Salvador Junior

 

Vertaling

Ik weet niet of je nog aan me denkt... Ik weet alleen dat mijn liefde nog niet ten einde is... Zo lang mijn liefde delen met eenzaamheid... Voor mezelf andere passies uitvinden... Vertel me wat ik moet doen met deze onzekerheid... mijn hele leven op je wachten of weggaan... En ik probeer je te vinden, ik verdwaal... Deze dingen van de liefde beangstigen me... (REFRONT). Bel me, doe iets... Verbreek de stilte tussen ons... Roep, kom aanrennen,. Ik moet je stem horen... . door Mauro Salvador Junior