Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ronny jordan Songtekst: caught up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ronny jordan - caught up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van caught up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ronny jordan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ronny jordan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals caught up .

Origineel

I'm the kinda brotha Who been doin it my way Gettin my bread for years In my career And every lover In and out my life I hid love and left her tear Without a care Until I met this girl who turned the tables around She caught me by surprise I never thought I'd be the one breaking down I cant figure it out why I'm so Caught up Got me feelin it Caught up I dont know what it is (But she's got me twisted) But it seems she got me twisted I'm so Caught Up Got me feelin it Caught up I'm loosin control This girls got a hold on me Oh no Let me go baby Now listen My momma told me Be careful who you do cuz karma comes back around Same ol song But I was so sure It wouldn't happen to me Cuz I know how to put it down But I was so wrong This girl was mean she really turned me out My homies say this girl is crampin my style And I cant figure it out but I'm so Caught up Got me feelin it Caught up I dont know what it is But it seems she got me twisted I'm so Caught up Got me feelin it Caught up I'm loosin control This girls got a hold I'm so Caught Up Really feelin it Caught up I dont know what it is But it seems she's got me twisted I'm so Caught up Really feelin it Caught up I'm loosin control This girls got a hold on me And I think I like it baby Oh nooooo, oh no Oh, yeah uh, ohhh noo, ohh This girl was mean She really turned me out Yeah, yeah, yeah suga My homies say this girl is crampin my style I'm so Caught Up Caught Up I dont know what it is But it seems shes got me twisted I'm so Caught up Really feelin it Caught up I'm losing control this girls got a hold I'm so Caught Up I'm so Caught Up I dont know what it is but it seems shes got me twisted Caught up Really feelin it Caught up I'm loosin control this girl's got a hold on me

 

Vertaling

I'm the kinda brotha Who been doin it my way Gettin mijn brood voor jaren In mijn carrière En elke minnaar In en uit mijn leven Ik verborg liefde en liet haar traan Zonder enige zorg Tot ik dit meisje ontmoette die de rollen omdraaide Ze overviel me bij verrassing Ik had nooit gedacht dat ik degene zou zijn die zou instorten Ik kan er niet achter komen waarom ik zo gevangen ben Got me feelin it Gevangen. I don't know what it is (But she's got me twisted) But it seems she got me twisted Ik ben zo Betrapt Got me feelin it Gevangen I'm loosin control Deze meisjes hebben me in hun greep Oh nee Let me go baby Luister nou My momma told me Wees voorzichtig met wie je doet, want karma komt terug Same ol song Maar ik was er zo zeker van Dat het mij niet zou overkomen Cuz I know how to put it down Maar ik had het zo mis. Dit meisje was gemeen, ze heeft me er echt uitgezet Mijn vrienden zeggen dat dit meisje mijn stijl verpest En ik kan het niet begrijpen maar ik ben zo Gevangen Got me feelin it Gevangen I dont know what it is But it seems she got me twisted I'm so Caught up Got me feelin it Caught up I'm loosin control This girls got a hold I'm so Betrapt Ik voel het echt Caught up I dont know what it is But it seems she's got me twisted I'm so Caught up Really feelin it Caught up I'm loosin control This girls got a hold on me And I think I like it baby Oh nee, oh nee Oh, yeah uh, ohhh noo, ohh Dit meisje was gemeen Ze heeft me echt doorgedraaid Yeah, yeah, yeah suga Mijn homies zeggen dat dit meisje mijn stijl verkrampt I'm so Caught Up Caught Up I don't know what it is But it seems shes got me twisted I'm so Caught up Really feelin it Caught up I'm losing control this girls got a hold I'm so Caught Up I'm so Caught Up Ik weet niet wat het is, maar het lijkt erop dat ze me in de war heeft gebracht Caught up Really feelin it Caught up Ik verlies de controle, dit meisje heeft me in haar greep