Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Roo Panes Songtekst: Open Road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Roo Panes - Open Road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Open Road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Roo Panes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Roo Panes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Open Road .

Origineel

Open road, no one stopped you from trying. To lose your load, to find your silver lining. You left my side, because mother let you run and hide. But even from afar I hear you crying. Let me out of this cage, before I swell up with rage. Let me sing to old age before I'm done. Let me shout to the skies that I'm too young to die. And that fate will never stop me from trying. Finally found, the dreaming lived those ties unbound. That guest for peace, that hopeless search for sweet release. You've found your feet, but now they only run to meet. A hope that's hanging loosely whilst your crying. Let me out of this cage, before I swell up with rage. Let me sing to old age before I'm done. Let me shout to the skies that I'm too young to die. And that fate will never stop me from trying. Open road, you will only lead back home. Because you stole the heart, but your heart is still alone. You left my side, and mother let you run and hide. Because wisdom knows the eyes through which you're crying Let me out of this cage, before I swell up with rage. Let me sing to old age before I'm done. Let me shout to the skies that I'm too young to die. And that fate will never stop me from trying.

 

Vertaling

Open weg, niemand stopte je uit te proberen. Om uw lading te verliezen, om uw zilveren voering te vinden. Je liet mijn kant, want moeder laat je rennen en verstoppen. Maar zelfs uit de verte hoor ik je aan het huilen. Laat me uit deze kooi, voordat ik zwellen van woede. Laat me zingen van ouderdom voordat ik klaar ben. Laat me schreeuwen naar de hemel dat ik ben te jong om te sterven. En dat lot zal nooit stoppen me uit te proberen. Eindelijk gevonden, de dromen leefde die band ongebonden. Die gast voor vrede, dat hopeloze zoektocht naar zoeterelease. Je hebt je voeten gevonden, maar nu zijn ze alleen worden uitgevoerd om te voldoen aan. Een hoop die losjes is opknoping terwijl je huilen. Laat me uit deze kooi, voordat ik zwellen van woede. Laat me zingen van ouderdom voordat ik klaar ben. Laat me schreeuwen naar de hemel dat ik ben te jong om te sterven. En dat lot zal nooit stoppen me uit te proberen. Openbare weg, zal u alleen leiden terug naar huis. Omdat je het hart gestolen, maar je hart is nog steeds alleen. Je liet mijn kant, en moeder laat je rennen en verstoppen. Omdat wijsheid kent de ogenwaardoor je huilt Laat me uit deze kooi, voordat ik zwellen van woede. Laat me zingen van ouderdom voordat ik klaar ben. Laat me schreeuwen naar de hemel dat ik ben te jong om te sterven. En dat lot zal nooit stoppen me uit te proberen.