Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rood Songtekst: Marco Borsato

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rood - Marco Borsato ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Marco Borsato? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Marco Borsato .

Origineel

Marco Borsato: Rood songtekst Rood is al lang het rood niet meer, Het rood van rode rozen De kleur van liefde van weleer Lijkt door de haat gekozen Dat mooie rood was ooit voor mij De kleur van passie en van wijn Ik wil haar terug, die mooie tijd Maar zij lijkt lang vervlogen En alle beelden op tv Van bloed en oorlog om ons heen Werken daar ook niet echt aan mee Dus ik neem heel bewust het besluit De krant leg ik weg En de tv gaat uit Vandaag is rood de kleur van jouw lippen Vandaag is rood wat rood hoort te zijn Vandaag is rood van rood wit blauw Van heel mijn hart voor jou Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij Ik loop de deur door en naar buiten waar de zon begint te schijnen Laat alles achter, kijk vooruit en met mijn laatste rooie cent Koop ik een veel te grote bos met honderdvijftig rode rozen Een voor elk jaar waarvan ik hoop dat jij nog bij me bent Vandaag is rood de kleur van jouw lippen Vandaag is rood wat rood hoort te zijn Vandaag is, rood van rood wit blauw Van heel mijn hart voor jou Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij Nu sta je hier zo voor me De rode avondzon streelt jouw gezicht Je bent een wonder voor me Denk ik, terwijl een doorn mijn vinger prikt Rood is mijn bloed dat valt op de grond En even lijk ik verloren Maar jij brengt mijn vingers naar je mond En je kust ze En ik weet Vandaag is rood de kleur van jouw lippen Vandaag is rood wat rood hoort te zijn Vandaag is, rood van rood wit blauw Van heel mijn hart voor jou Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij Vandaag... is rood Gooi de loper uit En drink een goed glas wijn Pluk de dag want het kan zo ineens de laatste zijn Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij Vandaag staat rood weer voor de liefde Tussen jou en mij

 

Vertaling

Marco Borsato: Rood songtekst Rood is al lang het rood niet meer, Het rood van rode rozen De kleur van liefde van weleer Lijkt door de haat gekozen Dat mooie rood was ooit voor mij De kleur van passie en van wijn Ik wil haar terug, die mooie tijd Maar zij lijkt lang vervlogen En alle beelden op tv Van bloed en oorlog om ons heen Werken daar ook niet echt aan mee Dus ik neem heel bewust het besluit De krant leg ik weg En de tv gaat uit Vandaag is rood de kleur van jouw lippen Vandaag is rood wat rood hoort te zijn Vandaag is rood van rood wit blauw Van heel mijn hart voor jou Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij Ik loop de deur door en naar buiten waar de zon begint te schijnen Laat alles achter, kijk vooruit en met mijn laatste rooie cent Koop ik een veel te grote bos met honderdvijftig rode rozen Een voor elk jaar waarvan ik hoop dat jij nog bij me bent Vandaag is rood de kleur van jouwlippen Vandaag is rood wat rood hoort te zijn Vandaag is, rood van rood wit blauw Van heel mijn hart voor jou Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij Nu sta je hier zo voor me De rode avondzon streelt jouw gezicht Je bent een wonder voor me Denk ik, terwijl een doorn mijn vinger prikt Rood is mijn bloed dat valt op de grond En even lijk ik verloren Maar jij brengt mijn vingers naar je mond En je kust ze En ik weet Vandaag is rood de kleur van jouw lippen Vandaag is rood wat rood hoort te zijn Vandaag is, rood van rood wit blauw Van heel mijn hart voor jou Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij Vandaag... is rood Gooi de loper uit En drink een goed glas wijn Pluk de dag want het kan zo ineens de laatste zijn Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij Vandaag staat rood weer voor de liefde Tussen jou en mij