Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Room Eleven Songtekst: Seeds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Room Eleven - Seeds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Seeds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Room Eleven! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Room Eleven en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Seeds .

Origineel

I'm thinking too far ahead But 'now' is gone while you say it You're not perfect But I'm no perfectionist When I come home There are twelve in my shoes One in my bra The one I kept for you Seeds seeds They spin in twisters in the streets On shiny days Like they want to tell me Something But I'm in a hurry And I pretend I don't see these Seeds In the streets Seeds Seeds Seeds Plant a seed Keep thinking you did And it will grow Real slow Forget And before you know It's a... Tree

 

Vertaling

Ik ben te ver vooruit te denken Maar 'nu' is verdwenen, terwijl je het zegt Je bent niet perfect Maar ik ben geen perfectionist Als ik thuis kom Er zijn twaalf in mijn schoenen Een in mijn beha Degene die ik voor u bewaard Zaden zaden Ze draaien in twisters in de straten Op glanzende dag Alsof ze me wilt vertellen Iets Maar ik ben in een haast En ik doe alsof ik het niet zien dat deze Zaden In de straten Zaden Zaden Zaden Plant een zaad Blijf denken heb je En het zal groeien Heel langzaam Vergeet En voor je het weet Het is a. .. Boom