Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roomful of blues Songtekst: blind love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roomful of blues - blind love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blind love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roomful of blues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roomful of blues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blind love .

Origineel

People, I was standing at my window Tears running all down my cheeks Yes, standing at my window Tears running all down my cheeks Well, I could see the woman I`m loving Stopping everyone in the world she meets Well, standing on the corner Between 35th and Main Well, standing on the corner, people Between 35th and Main Yeah, that`s where a blind man`s seen my woman People, a dumb man called her name He said, "Oh, I`m blind You brought eyesight and made me see" "Oh, I`m blind You brought eyesight and made me see" Yes, and the dumb man asked a question "Woman, who may your good man be?" Yes, I`m standing by trembling, people People, my heart`s laying in my hand I`m standing by trembling, darling With my heart`s laying in my hand Well, I could hear my baby say "Lord, I ain`t got no man"

 

Vertaling

Mensen, ik stond voor mijn raam Tranen liepen over mijn wangen Ja, ik stond voor mijn raam De tranen liepen over mijn wangen Nou, ik kon de vrouw zien van wie ik hield Ze hield iedereen tegen die ze tegenkwam Nou, staande op de hoek Tussen 35th en Main Nou, staande op de hoek, mensen Tussen 35th en Main Ja, dat is waar een blinde man mijn vrouw heeft gezien Mensen, een domme man riep haar naam Hij zei, "Oh, ik ben blind Je bracht me gezichtsvermogen en liet me zien "Oh, ik ben blind U bracht me het zicht en liet me zien. Ja, en de stomme man stelde een vraag "Vrouw, wie is uw goede man?" Ja, ik sta te beven, mensen Mensen, mijn hart ligt in mijn hand Ik sta te beven, lieveling Met mijn hart in mijn hand Nou, ik kon mijn baby horen zeggen "Heer, ik heb geen man"