Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: roomful of blues Songtekst: good morning blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: roomful of blues - good morning blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good morning blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van roomful of blues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van roomful of blues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good morning blues .

Origineel

Good morning blues, blues how do you do Good morning blues, blues how do you do Babe, I feel alright but I come to worry you Baby, it's Christmas time and I wanna see Santa Claus Baby, it's Christmas time and I wanna see Santa Claus Don't show me my pretty baby, I'll break all of the laws Santa Claus, Santa Claus, listen to my plea Santa Claus, Santa Claus, listen to my plea Don't send me nothing for Christmas but my baby back to Me

 

Vertaling

Goedemorgen blues, blues hoe gaat het Goedemorgen blues, blues hoe gaat het Schatje, ik voel me goed maar ik kom je zorgen maken Baby, het is kersttijd en ik wil de kerstman zien Schatje, het is kersttijd en ik wil de kerstman zien Laat me mijn mooie baby niet zien, ik zal alle wetten breken Kerstman, kerstman, luister naar mijn smeekbede Kerstman, kerstman, luister naar mijn smeekbede Stuur me niets voor Kerstmis maar mijn baby terug naar Me