Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Roon Staal Songtekst: Help Me Help Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Roon Staal - Help Me Help Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Help Me Help Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Roon Staal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Roon Staal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Help Me Help Me .

Origineel

Help me help me help me through the night I don't need your help in the daytime Then I got my dreams under controle Call me a loser or an clown who turn this world so upside down That I need help So help me help me through the night Show me show me show me there is light Show me there's a reason for tomorrow Than I get my self under controle Call me a loser or a clown Who turn this world so upside down That I need help So help me help me through the night Tell me tell me tell me all is well Just explain the sence of all this suffering Then I get myself under controle Call me a loser or a clown Who turn this world so upside down That I need help So help me help me through the night Call me a loser or a clown Who turn this world so upside down That I need help So help me help me through the night

 

Vertaling

Help me help me help me door de nacht Ik heb je hulp nodig hebt in de dag Toen kreeg ik mijn dromen onder controle Bel me een loser of een clown wie zet deze wereld zo ondersteboven Dat ik hulp nodig heb Dus help me help me door de nacht Laat me laat me me te laten zien dat er licht is Toon mij Er is een reden voor morgen Dan krijg ik mijn zelf onder controle Bel me een verliezer of een clown Wie zet deze wereld zo ondersteboven Dat ik hulp nodig heb Dus help me help me door de nacht Vertel me vertel me vertellenmij is alles goed Net verklaren de sence van al dit lijden Dan krijg ik mezelf onder controle Bel me een verliezer of een clown Wie zet deze wereld zo ondersteboven Dat ik hulp nodig heb Dus help me help me door de nacht Bel me een verliezer of een clown Wie zet deze wereld zo ondersteboven Dat ik hulp nodig heb Dus help me help me door de nacht